Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canım kalplerimiz birmiş tam anason için konu açıyım diyodum.Seninkini gördüm.Bende vermeyi düşünüyorum ama sakıncalımıdır bilmiyorum.Biraz araştırıp öyle karar veriyim demiştim.Bilgilerimizi paylaşalım .
Canım kalplerimiz birmiş tam anason için konu açıyım diyodum.Seninkini gördüm.Bende vermeyi düşünüyorum ama sakıncalımıdır bilmiyorum.Biraz araştırıp öyle karar veriyim demiştim.Bilgilerimizi paylaşalım .
cvp gelmedı hala cnm ama verılıyo hatta bu sıtede okumustum küçük dıye dusunmedım vermeyı şimdi 1 aylık verebılırım abartıya kaçmadan ama ne kadar verıyosun gunde onu bılmıyorum hanımlar yqazın lutfennn((
anasonu çay olarak vermiştim bende birkaç defa
eczaneden almıştım poşet çay şeklinde
gece yatırmadan önce birkaç çay kaşığı vermiştim
yanlız çok da işe yaradığını söyleyemem
sormamın sebebi gaz için vereceksen işe yaramıyor
yani bizde yaramamıştı
gaz sorununu varsa gece 2-3 damla çörek otu yağının içine biraz sütünden damlatıp verirsen çok rahatlatır
anasonu çay olarak vermiştim bende birkaç defa
eczaneden almıştım poşet çay şeklinde
gece yatırmadan önce birkaç çay kaşığı vermiştim
yanlız çok da işe yaradığını söyleyemem
sormamın sebebi gaz için vereceksen işe yaramıyor
yani bizde yaramamıştı
gaz sorununu varsa gece 2-3 damla çörek otu yağının içine biraz sütünden damlatıp verirsen çok rahatlatır
bende eczaneden aldım kahve fıncanı kadar suyun içine 1 çay kasıgı demıs öyle verdım sımdı yavrum delıksız uyuyor belkı benımkıne yaradı bılmıyorum gazıyla ılgılı problemı yok karnı agrıyınca bacaklarını karnına doğru cekıyo ordan anlıyorum ama gazı olursa çörek otu yagını denıcem sağol
Bende uyku için vermeyi düşünüyodum.Faydasını gören olmuş çevremde.Sabaha karşı 4-4.30 dedin mi ayaktayız.Uykusunu almış olarak hemde.Gündüz de güzel uyumuyo.Bebeğim 8 aylık ama uyku düzeni oturmadı bir türlü. Anason iyi gelir inş.
bende eczaneden aldım kahve fıncanı kadar suyun içine 1 çay kasıgı demıs öyle verdım sımdı yavrum delıksız uyuyor belkı benımkıne yaradı bılmıyorum gazıyla ılgılı problemı yok karnı agrıyınca bacaklarını karnına doğru cekıyo ordan anlıyorum ama gazı olursa çörek otu yagını denıcem sağol
aynen bızımkısıde 4 4 30 dedınmı uyanıyor bende bugun denedım cok aglıyodu sesı gıttı yavrumun okadar yanı dusun bugun aldım bende am gunde kaçkere verılır onu bende bılmıyorum emın ol faydasını gorursun cocugum suan delıksız uyuyor valla keske daha onceden kullansaydım hemen kullan bence goruceksın
anasonun fazlasının iyi omadığını duydum.Ama bizim kullandığımız gaz ilacının içinde de vardı,dr'a sordum,az kullanılırsa sorun olmaz dedi.Günde 1 kereden başka vermeyin bence
aynen bızımkısıde 4 4 30 dedınmı uyanıyor bende bugun denedım cok aglıyodu sesı gıttı yavrumun okadar yanı dusun bugun aldım bende am gunde kaçkere verılır onu bende bılmıyorum emın ol faydasını gorursun cocugum suan delıksız uyuyor valla keske daha onceden kullansaydım hemen kullan bence goruceksın