• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anasayfayı güncelleme sorunu..

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Merhaba kızlar,

Bende burada çeyiz topiği açtım fakat anasayfama güncelleme yapamıyorum bir türlü.

Sizler nasıl yapıyorsunuz?

$Screenshot_2013-12-01-20-30-01-1.webpCanim bende boyle bir sorun ne zaman ana sayfa guncellemeye calissam resimdeki gibi uyari geliyor sen neden guncelleyemiyorsun

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 879786 Canim bende boyle bir sorun ne zaman ana sayfa guncellemeye calissam resimdeki gibi uyari geliyor sen neden guncelleyemiyorsun

allah alah bende öyle bir uyarı vermiyor resim boyutuyla alakalı sanırım sanırım yapacağım onu da bilmiyorum

bilen biri elbet yazar sanırım buraya

aynı sorunu bende yaşıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimm

canım siz düzenlemeyi yanlış yapıyorsunuz bence. büyük ihtimal mesaj düzenleme paneline tıklayıp gelişmiş düzenleye tıklayıp eklenti ekle diyorsunuz ama öyle yapılmıyor. kadınlar kulübü ilk sayfa düzenleme tarzı bir şey yazın google a oradan resimli anlatım bulun çünkü böyle mesajla anlatmak biraz zor

Canım anasayfayı düzenleme modunda farklı sekmede de açsam normal sekme de de açsam mesj düzenleme paneli ayrı tılı çıkmıyor hani insert image vb seçenekler yok düzenleme panelinde

valla canım bilmiyorum o zaman ama ben de bi sıkıntı yok sürekli güncelleştiriyorum ilk sayfayı

off yaa ben hala güncelleyemiyorummm :((

bende hala yapamıyorum canım :(

ben konuyu ilk açtığımda yeni olduğum için eklediğim resimleri önizleme şeklinde eklemişim linkleriyle eklememişim galiba ondan düzenleyemiyorum birde kontrol panelide açılmıyor bende başka bir yolu olması lazım admin arkadaş bize yardımcı olsa :((

Sonunda güncelleyebildim anasayfamı ama ilk koyduğum resimleri kaldıramadım :((

ben yapamıyorum canım bir yerde yanlışlık yapıyoz ama nerde

Canım sende kontrol paneli açıldımı bende açılmıyordu meğersem kullanıcı kontrol panelinden hesabım , seçenekleri düzenleyi seçi oradanda mesaj editörünü gelişmiş seçiceksin

Back
X