• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anaokuluna yardım

laylagokhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
357
0
96
38
Kocaeli
mrb arkadaşlar kardeşokulları duydunuzmu bılmıyorum...durumu çok kötü olana anaokullarına elımden geldığınce yardım etmek ıstıyorum budaha cok doğudakı anaokullarında oluyo öyle oluyokı çocukların oynamaya oyuncakları bıle olmuyo

sızden rıcam cocuklarınızın oynamadığı oyuncakları yada kırtasıye malzemelerıde olabılırı diğer çocuklarımıza yollamak ıstermısınız

unutmayın bu ülkede yaşıyan herçocuk bızım çocuğumuz...

canım doğuda yardım bekeleyen bı çok okul var sana tlflarını ve adreslerını verebılırım

yarıdm olarakta
Anasınıfı için,halı,oyuncaklar
EĞİTİCİ OYUNCAK (legolar,yapbozlar,masaüstü oyuncakları)
Anasınıfı evcilik köşesi oyuncakları,
Müzik kösesi için müzik aletleri,
Fen ve doğa kösesi gereçleri,
Kukla köşesi için kuklalar,
HİKAYE KİTAPLARI
-KIRTASİYE MALZEMELERİ
-KIŞLIK ELBİSELER
-AYAKKABILAR

Kırtasiye malzemeleri,
Fotokopi için top kağıtlar,
Her sınıf düzeyinde testler yardımcı kitaplar,hikaye kitapları,
Hijyen için temizlik malzemeleri,
Anasınıfı için oyuncak,eşya,materyal ve mümkün olursa bir elektirikli
süpürge,
Ve okulumuzdaki dersliklerin onarımı için çimento,boya v.s
Okuma setleriSpor malzemesi:(futbol,basketbol,voleybol topları masa tenisi topları,sağlık topu vb.)
Öğrenciler için kırtasiye malzemesi:(defter ,kalem, silgi ,kalem açacak ,cetvel ,pergel vb.)
1-8 sınıflar için: hikaye kitapları(özellikle4.sınıf)
30 Top A4 Kağıdı ( Okuldaki öğrencilere yıl boyunca test ve soru dağıtımı için bekelenene yardımlardan..

arkadaşlar ben afyonun bir ilçesinde görev yapıyorum anasınıfı öğretmeniyim. yapılan yardımların çoğu belirli bölgelere gidiyor. sanki batı çok gelişmiş her imkan varmış gibi görülüyr önceden de sakaryanın kocaali ilçesinde görev yaptım koskoca ilçede lise yoktu millet ilköğretimi bitirip eve kapanıyordu şimdi çalıştıpğım afyonun ilçesindede sınıfımda tamamen kırık eski oyuncaklar kırk parçaya ayrılan yapbozlar legolar bebekler milattamn önceden kalma hikaye kitapları yerde kıl gibi ince bir halı ve daha neler neler. ama yardım istediğimizde kimse bizi anlamıyor sakıjn bölgesel ayrım yaptığımı düşünmeyin ama geçen aylarda arkadaşım vana atandı depremden sonra bile gitti anaokulunda lcd tv bir yığın çizgi film süper masalar ve imakanlar vartdı sınıf resimlerini görünce ağzım açık kaldı benim yavruların çizik cd den yarım yamalak çizgi film izlemeye kokan sınıfta ders işlemeye çalışıyorlar. bu yardım konusunda lütfen adil olalım bende sizden kendi sınıfıma elinizden ne gelirse yardım istiyorum kırık dökük eski işe yaramaz malzemelerle yarım dönem zor geçti bu çocuklaın hakkı değilmi güzel şeyler görmek buradın doğudan farkı ne hiç bir şey lütfen bana bu konuda yardım edin size fotoda eklerim inş.

bazı anaokulları kardeş anaokulu seççiyormuş ve heryıl malzemeleri yenilenen anaokulları eskileri bunlara veriyormuş böylede yapabilirsiniz bazı hemşire arkadaşlar çocuklarının oyuncaklarını verdi çok işe yaradı. geçenlerde sulu boyayla çalışma yapıyorduk çocuklardan biri öğretmenim sarı renk yok dedi nasıl olmuyo diye baktım imkanlarımız doğrultusunda aldığımız kalitesi düşük boya o kadar kötü ki sarı renk çıkmıyo ben utandım halimizden çocuklar deneney deneye renk çıksın dediler olmadı su vardı kağıtta renk yoktu. düşünün halimizi hiç duygu sömürüsü yapmıyorum. inanın bana

Back