• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokuluna göndermek için erkenmi ?

Park arkadaşlarımızın çoğu kreşe gidiyo bana alıştı artık bidaha eskisi gibi olmaz diyorlar ama işte içim rahat değil kızıma sorduğumda cok istiyorum diyip heycanlanıyor sonra ama kardeşim olucak onu yanlız bırakamam diyor sonra fikri tekrar değişip doğasıya kadar gidiyim sonra kardeşimle oynarım diyor oyun gruplarını da denedik haftada 2 kez kendi yaş grubu var ama kreş ortamını bildiği için orayı hiç sevmedi
Kardeş gelince işler öyle bir değişiyor ki o bevesle bekleyen çocuk hırçınlaşıyor kıskanıyor sürekli size yapışıyor siz de bebekle ilgilenmek emzirmek gazını çıkarmak vs zorundasınız. Çok zor evde olmasu bnce kreşe gitsin ama hemen yollayın kardeşi geldi diye yollandı sanmasın
 
Tekrar aynı şeyleri yaşayıp psikolojisini bozmaktan korkuyorum ondan kararsız kaldım
Burada duyacağınız hiç bir yorum doğru olmaz. Bir uzmandan yardım alıp hareket etmek en iyisi. 3 yaş içinde belki çözüm okuldan almak olmamalıydı...bilemiyorum. Ama bu gün için çare olacağını sanmıyorum. Okula mutlaka devam etsin. Yasadigi olumsiz tecrube nedeniyel bir uzman gözetimi ve yönlendirmesi faydali olur. En azindan okulun rehber hocası ile görüşebilirsiniz. Okul çocuğu hayata hazırlar. Hayatında her zaman karşısına olumsuz deneyimler çıkacak ve bir şekilde bunlarla baş etmeyi öğrenecek. Genel bir pencereden bakarsak Yaşadığı hersey gelişiminin bir parçası aslında.
 
Back