Anaokuluna başlamasıyla ilgisi olabilir mi?

selinim25

Başlangıç:95 Guncel;76.5 Hedef;65
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
1.793
1.096
Arkadaşlar kizim 5 yaş anasinifina başladı.iki hafta oldu.cok şükür çok memnunuz.ogretmeni de arkadaşlarını da sevdi gibi gözüküyor.

Ama evde özellikle son bir haftadır bize kan kusturuyor:110:eşim oynatmak uzere:halay::halay:örneğin dün bir önceki gün çizdiği kağıtları atmisim (valla hayatının hatasi)saatlerce ağladı atmayacaktin anne benim kagitlarimi diye.ama feryat figan.yapmadığımız şey kalmadı.kendini yerden yere atıyor yok yavrum dedikçe.:KK1:Çok basit şeylere takılıp kaç gündür böyle.biz aynı biziz harekhareket ve davranış olarak.
Aklıma okul geldi çok mutlu orda ama olabilir mi yani okula başlayınca bu tarz asiriliklar normal mi ?:KK28:

Bu aşırılık değil ki
Yaptığı birşeyin önemsenmemesi
Yani çocuğunuz kendisini değersiz hissetmiş olabilir.
Bundan sonra atmayın saklayın
1 sene sonra atarsınız :))
Ayyyy sormayın herşeyi saklıyorum ama atmisim valla hayatımın hatası oldu ama bu tek örnek o kadar çok şey var ki takıntı yaptığı o çikolatayı yeme diyorum ağlıyor.normalde böyle değildi hayirsa hayir di.simdi sen izin vermedin diye başlıyor aglamaya

Benim 4 yaşındaki oğlum da öyle:)
Yani aldigimiz oyuncakların kutularini atsam dahi bana cok kızıyor o benimdi sen atmamaliydin diye:)
Büyüyor annesi onunda özel eşyaları var atmayın

Ayyyy sormayın herşeyi saklıyorum ama atmisim valla hayatımın hatası oldu ama bu tek örnek o kadar çok şey var ki takıntı yaptığı o çikolatayı yeme diyorum ağlıyor.normalde böyle değildi hayirsa hayir di.simdi sen izin vermedin diye başlıyor aglamaya
Size göre basit bir çikolata ama onun için mutluluğun sırrı :)
Büyüyor o yüzden bu tepkileri normal :KK66:

Arkadaşlar yanlış anlattım derdimi galiba bu aglamalar her şey için olmaya başladı.yemegim sıcak diyor ilitiyorum bu soğuk diye ağlıyor.ama ne aglama

Size göre basit bir çikolata ama onun için mutluluğun sırrı :)
Büyüyor o yüzden bu tepkileri normal :KK66:
Tabi de gece ikinci çikolata olunca iş karışıyor ve bunlar bildiği kurallar di.yeni olan istemeye devam etmesi ve almadan durmaması

Gerçekten normal mi geçer mi ya ne zaman geçer ki

Tabi de gece ikinci çikolata olunca iş karışıyor ve bunlar bildiği kurallar di.yeni olan istemeye devam etmesi ve almadan durmaması

Gerçekten normal mi geçer mi ya ne zaman geçer ki
Tam bayan kapris zamanları
Daha bunun ergenliği var bu sadece fragman :KK70:

Çok inatlaşmadan neden izin vermediğinizi anlatın sakin sakin :)