Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumlarıAnaokulu tavsiye köşesine hoşgeldiniz.
Ben Ankara Etimesgutta oturuyorum Özel Badem Anaokulu var bu çevrede arayan varsa İstasyon Caddesine çok yakın konumu fiziksel şartları, kurucusu ve öğretmenler gayet pozitif geçen dönem 3-4 ay kadar gönderdim, çok memnunum bu senede İnşallah devam edeceğiz....
Hanımlar haziran ayının başından eylül ayına kadar anaokulu aradım gerçekten zor bir süreç. Neyseki araştırmalarım boşa çıkmadı şuanki okulumuzdan oğlumdan bende çok memnunuz. Başakşehirde anaokulu arayan varsa waldorf eğitimi veren çakıl anaokulu diyorum. 6 yaşındaki oğlum hem etkinliklerine hem öğretmenlerine bayılıyor.Yardımı olur diye yazmak istedim tüm annelere kolay gelsin.
Merhaba. Kurtköy de Düşler Kasabası anaokulunu şiddetle tavsiye ederim. Değerler eğitimi var. Montessori ile eğitim veriyorlar. Sahibi psikolog çocuklarla çok ilgili. Öğretmenleri çok iyi