Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu tavsiye köşesine hoşgeldiniz.

sweetgirlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2008
1
1
48
BEN 3 YAŞINDA KIZ ÇOCUĞU ANNESİYİM ÇALIŞMAM GEREKTİĞİ İÇİN BİR EĞİTİM KURUMUNA KAYIT YAPTIRMAK ZORUNDAYDIM.YAZ BOYU İYİ BİR ANAOKULU ARADIM.KÜÇÜKÇEKMECEDE OTURUYORUM.ANCAK AVCILARDAKİ ANAOKULLARINIDA ARAŞTIRDIM.İYİKİ YAPMIŞIM.
AVCILARDA ADI GİBİ YANİ MELEK GİBİ SAHİBİ OLAN ÖĞRETMENLERİ OLAN BİR ANAOKUL BULDUM.MELEĞİM ANAOKULU.MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ BİR KURUM.SICAK KARŞILAMANIN ARDINDAN BANA OKULU GÖSTERDİLER.SABIRLA TÜM SORULARIMI CVPLADILAR.BİLİNÇLİ SABIRLILILAR.BU İŞİN EĞİTİMİNİ ALMIŞ KİŞİLER.KIZIM İİLK GÜN BİRAZ ZORLANDI ANCAK AKŞAM EVE GELİNCE ANLATIŞ ŞEKLİ BENİ ÇOK MUTLU ETMİŞTİ.KIZIM MUTLUYDU.
KIZIMA BİR GELİŞİM TESTİ UYGULAMIŞLAR.BANADA RAPORUNU YOLLADILAR.ÇOCUKLARIN FİZİKSEL VE ZİHİNSEL GELİŞİMİNİ SÜREKLİ TAKİP EDEN BİR KURUM..KIZIM EĞLENEREK ÖĞRENİYOR.ŞİMDİDEN BİRÇOK ŞARKI ŞİİR,İNGİLİZCE KELİME ÖĞRENDİ.ÇEŞİTLİ METODLAR İLE EĞİTİM VEREN Bİ KURUM.ARAŞTIRMACI MERAKLI BİREYLER YATİŞTİRYORLAR.AİLE KATILIMINA ÖNEM VERMESİ BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN FAKTÖR..
İSTEDİM ZAMAN ARAYABİLMEM GİDEBİLMEM GÜN BOYU KIZIMI NETTE İZLEYEBİLMEM.SİZDE GİDİN GÖRÜN EMİNİM BEĞENİCEKSİNİZ.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle merhaba ilk olarak gaziosmanpaşa da oturuyorum özel okullar hariç buralarda tam gün sınıf malesef yok calışan bi anne için çok zor bir durum araştırdım ve ikinci senesi olan tam gün devlete bağlı anaokulu buldum şartları da özellerle kıyaslanırsa süper zaten bakıcıya daha fazlasını ödüyordum eğitiminden de çok memnun kaldım, normal okulların yanı sıra ingilizce ebruli folklor çalışmalarıda ücretsiz veriyorlar, yaz okulu da var çalışan anne için iç rahatlatıcı ve güvenilir bir ortam, yarım gün ve tam gün eğitim veriyolar bu sene de aynı yere göndericem servis imkanı (şöförleri) çalışan personeli öğretmenleri ve müdürü tecrübeli aradığım herşeyi buldum herkese tavsiye ederim. ( gerçi bu sene çok talep varmış... )

merhabalar istanbuldaki anaokullarının listesine

ana okulu öncesi eğitim veren Gymboree adında bir eğitim kurumu var. 0-6 aylık yaş grubundan başlanabiliyor eğitime (tabii anne veya babanın refakatinde).
Eğitici ve öğretici oyunlar eşliğinde bebeğinizi/çocuğunuzu sosyalleştiriyor ve yaş grubuna göre motor becerilerinden tutun da işbirliği yaparak bir şeyleri çözmeye kadar farklı farklı öğretimleri oluyor.
Ben minik kızımı 6 aydan itibaren götürmeye başladım. 5 aydır gidiyoruz.
Özellikle motor becerilerinin gelişimi konusunda çok etkili oldu. Sınıftakiler bizimkinden biraz daha büyük ve yeni yeni yürümeye başlamışlardı. Bizimki de onları göre göre yürüme konusunda çok hızlı gelişim gösterdi.
Müziğe sevgisi arttı. Bir yerlerden düşmeden inmeyi öğrendi.
saymakla bitmez faydaları.
herkese tavsiye ederim.

hanımlar 3 yaşındaki çocuğum için oyun evi arıyorum batıataşehir de oturuyorum.Tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?? Teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar Küçük Şeyler'e çocuğunu gönderen varmı?Kafam çok karışık çocuklarım mutlu değil ne yapacağımı şaşırdım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ankara Ümitköy' deki Kidsland Preschool 'u öneriyorum.Yiğenlerimin gittiği kreş. Bütün personel çok güleryüzlü. Çocuklarla çok ilgililer ve çok güzel etkinlikler düzenliyorlar. Veli iletişimleri de çok sıcak.Çocuklarımız kısa bir süre olmasına rağmen mutlu bir şekilde gidip geliyorlar ve arkadaş ilişkileri, paylaşımları çok arttı. İngilizce derslerini izledim bir keresinde. İnanılmaz eğlenceli ve interaktif bir şakilde oynayarak öğreniyorlar. Çok güzel geri dönüşümler almaya başladık. Sağlık konusunda çok titizler. Kreşe hasta çocuk almıyorlar. Tavsiye ediyorum.

Merhaba bende küçükçekmecede oturuyrum.önümüzdeki ay 4 yaşına giricek oglum var. Şimdilik babannesi bakıyor.Ama akşamları etkinlik yaptıgımız için gündüz tv oyuncakla sıkılıyor.Bu sene inşallah kreşe vericez.Arabada migdesi bulandıgı için uzak bir yer olmaması lazım.Tam gün durursa tam gün isterim.Ama bir yanımda evinde büyüsün okuldan sıkılıcak büyüdügünde diyorum offf?

Merhaba benim zeytinburnu anaokulları arasında tavsiye anaokulu olarak verebileceğim tek yer renkli eller anaokulu dur oliviuma cok yakın ve güvenilir bir anaokulu öğretmenleri ve müdürü emine hanim cok iyi insanlar. Okulda sınıfların hepsi cok ferah eğitimleri cok iyi , bahçesi kocaman yazları şişme havuzları var cocuklar cok eğleniyor. Benim oğlumda 1 yıldır burada ve cok memnunuz gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim bu anaokulunu zeytinburnunda telsiz mah. Aramak isteyenler için 5580096.

gazıosmanpaşa kucukkoy cıvarlarında yıl boyu 5 yaş erkek cocugumuz ıcın dını egıtımı olan yer arıyoruz....bılgısı olupta bılgılendırenlerden ALLAH razı olsun..

Ankara Ümitköy Alacaatlı tarafında oturuyorum, kızım geçen seneden beri Can Atabilge Kreşine gidiyor. Sıcak ve güvenilir bir ortam olması benim için öncelikli, burada çocuğumun sevildiğini hissediyorum.

Arkadaşlar acil pendik yenisehir civarında yarı özel veya tam gün anaokulu bulmaliyim bildiginiz iyi bir okul var mı acil lütfen

Pendik Kurtköy de Anlam Anaokulu kaliteli ve verdiği ingilizce ağırlıklı eğitimi, meb ödüllü eğitmen programlı, kesinlik o bölgede oturanlar için tavsiye ederim.

yakalşık 3 aydır pendik civarı kreş arıyordum. bugün ilk defa içime sinen birtane bulabildim. forumdan ve netten anaokulu başlığı taramaktan yoruldum genelde eski msj lar vardı. güncel bir bilgi olsun diye buraya yazmaya karar verdim.

çamlık da geçen yıl açılan vefa anaokulu na göndermeye karar verdim. bina bahçe içinde villa. kurucuları samimi ve ilgili insanlar. içerisi çok temiz. multibem eğitim sistemi benimsenmiş. montesori waldorf gibi bazı eğitim yaklaşımlarının karması bir sistem. doğaya dönük farkındalığı yüksek çocuklar yetiştirmek hedefleri. benim içime sindi ve paylaşmak istedim.

anaokuluna karar vermenin bu kadar meşakkatli olduğunu tahmin etmemiştim. artık kurtuldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…