Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu Öğretmenliği ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?

ys8276

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
55
0
46
İstanbul
merhaba ben anaokulu öğretmeni olmak istiyorum feneryolunda bir kurs varmış oraya başlamak istiyorum o kursa giden veya bu şekilde kursa gidip anaokulu öğretmeni olan biri varsa bana yardımcı olabilirmi ?

Okul öncesi öğretmeni olmanın tek yolu üniversitelerin 4 yıllık okul öncesi eğitimi öğretmenliği bölümünden mezun olmaktır. Kurslar yardımcı ablalık ya da açık lise kursudur muhtemelen. Ancak özel bir okulda görev yapabilirsiniz bu şekilde

merhaba ben anaokulu öğretmeni olmak istiyorum feneryolunda bir kurs varmış oraya başlamak istiyorum o kursa giden veya bu şekilde kursa gidip anaokulu öğretmeni olan biri varsa bana yardımcı olabilirmi ?

Hevesini kırmak istemem fakat kurs ile sadece özel okullarda yardımcı öğretmen ya da abla olabilirsin ki artık bunu da çok zor kabul ediyorlar.bulamazsın demiyorum ama zor...fakat özel danışmanlık şirketlerinde işine yarayabilir en azından sertifikan olmuş olacak....
meslek lisesi ya da açık öğretim çocuk gelişimi ya da üniversite düşünmez misin ? :26:

Bir özel okul sahibi olarak, kendimden örnek vermek istiyorum. Kurumumda asla okul öncesi öğretmenliğinden mezun olmamış, sadece kurs bitirmiş işbaşvurularını yardımcı öğretmenlik bile olsa değerlendirmiyorum. İlk etapta en azından lise çocuk gelişimini açıköğretimden bitirin, sonra hemen 4 yıllık lisans mezunu olun. Nacizane fikrim bu görüştedir:) Şimdiden başarılar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…