Anaokulu ogretmenimiz hakkinda

Sifirbeklenti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
75
1
3
35
Merhaba çok ilgisiz bir anaokulu öğretmenimiz var.
Kızım 10 gündür salgın gripten dolayı okula gitmiyor bir kez msj atıp sormaz mi insan bu çocuk okula niye gelmiyor diye.
Devlet okulu
Ben mi çok hassasım bilmiyorum.
Ne düşünüyorsunuz?

Siz haber verdiniz mi öğretmene göndermiyorum çocuk hasta diye? Bir de öğretmen neden sizi arasın sorsun onun görevi değil ki, böyle bi beklentiye neden girdiğinizi anlamadım gerçekten.. devlet öğretmene telefon tahsis ediyor mu? Görev tanımında velileri aramak neden olsun ki? Ayrıca aramamasının işini sevmemekle ne ilgisi var ya?

aslında öğretmenlik adı üstünde kutsal meslektir.çocuğu sevmek gerek,insan yetiştirmek demek.bnm kızımın öğretmeni ilk derste kızımın gözünün bozuk olduğunu doktora giderse iyi olacağını diyen bir öğretmendı.saati bitmesıne ragmen cocukları teslim etmeden evine gitmeyen bir öğretmendir.bence hiç demeyin takar sonra

Öğretmenın görev tanımında çocuk hasta olduğunda arar diye birşey yok.. arayıp aramaması ona kalmış... yoksa devlet özel telefon tahsıs ederdii

Arkadaşlar görev tanımı dediginiz nedir ?
Teknoloji gelişmiş Whatsapp ta gruplar var. Anaokulu bu. Öğretmenin görevi değil demek bana yanlis geliyor. Herşey yönetmelik değildir. O zaman öğretmenlik kutsal meslek denilmesin çıkarılsın bu cümle. Öğretmen o zaman dersini anlatsın çıksın alsın maaşını. Çocuklarınızın böyle öğretmeni olsun istermiydnz

Öğretmenın görev tanımında çocuk hasta olduğunda arar diye birşey yok.. arayıp aramaması ona kalmış... yoksa devlet özel telefon tahsıs ederdii
Görev tanımı nedir öğretmenin?
Ders Anlatıp ya da etkinliği yapıp çıkmak mi ? Whatsapp diye birşey var grubumuz var. 10 gündür gitmeyen çocuk için nezaketen o kutsal dediğimiz mesleğin gereği olarak sorulabilir. Neden özelde soruluyorda devalette sorulmuyor. Para mi herşey.

Çocuğunuzun hasta olduğunu biliyormuş zaten. Bu şekilde ufak bir kırgınlıkla başlayıp hastalığa dönüşen, bu yüzden iki hafta çocuğunu okula göndermeyen onlarca veliyle karşılaştığı İçin üzerinde durmamış olabilir. Arayıp sorması incelik olurmuş ama aramıyor diye tribe girmek nedir ya? Aloo, dünyanın merkezinde siz ve çocuğunuz yok, kendinize gelin Allah aşkına.

Bende bir anaokulu öğretmeniyim ve 24 çocuğum var öğretmenin aramaması demek onu kötü öğretmen yapmaz. Her okula gelmeyip haber vermeyen veliyi aramak sormak gerçekten zor. Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ama olabilir hemen ön yargılı olmayın lütfen.

Yeri geliyor insan bir çocuga bakamıyor onlar 10 15 tane belki daha fazla çocukla ilgilenmesi bekleniyor her cocugu karakteri farklı bazı çocuklar aşırı zorluyor bide haber verdiyseniz aramasına gerek yok bence gün içinde o kadar dertleri farklı sorunlar oluyor ki herşeyle detaylı ilgilenmesi beklenenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…