Pöfff Araplar kendilerine baksın bence. Yani dizi kalitesini tartışmıyorum ama yani ahlaki boyutu kimseyi ilgilendirmemeli. Kesinlikle Müslüman ahlakı adına iyi şeyler yapma zaruriyeti kısmına katılıyorum.Yalnız bu lafı ben de duymuştum daha önce. Doğru söylüyor öyle bir hakaret var.
Diziler de cidden saçma sapan şeyler katılıyorum. Ama Türk milleti olarak müslüman ahlakı adına iyi şeyler yapma zaruriyetimiz olduğunu bilmiyordum.
Arapları savunmuyorum sadece aralarında öyle bir muhabbet döndüğünü biliyorum demek istemiştim.Pöfff Araplar kendilerine baksın bence. Yani dizi kalitesini tartışmıyorum ama yani ahlaki boyutu kimseyi ilgilendirmemeli. Kesinlikle Müslüman ahlakı adına iyi şeyler yapma zaruriyeti kısmına katılıyorum.
Heh yani yazacaktım şimdi vayy ırkçı diye ayağa kalkacaktı bazıları. Duyan da Araplar'ın kafasının ilime irfana çalıştığını sanır.Prens Araplarında skandal tecavüzlerini ,paraları savurmaları,
lüx içinde yaşamalarına bizde okumaktan miğdemiz bunaldı
önerin nedir?Dinime küfreden müslüman olsa diyince ak pak olmuyoruz .
Tv lerde yayınlanan hemen hemen her dizi , bu toplumun aynası . Reytingleri tavan yapıyor .
Bu aynaya bakıpta gördüğü silüetten memnun olan varsa , bilemem .
Araplar bizim milletimiz için bu sözü kullanacak cüreti nerden buluyor ; hadi arapları eleştirelim demek bi halta yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?