- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
-
- Konu Sahibi britneyyyyy
Tamam canımgunaydin canimdun 0 kacamakla bitirdim ve gece regli oldum sabah tartiya ciktim 60.6 ydim ama regli den dolayida odem vardir diye umuyorum. bugun son gunu devam etti riven yarin olculup yazicam ama gene de odem vardir diye sali guncellerim sen nasilsin
Tebrik ederim canımmm2. gunluk detox sonuna geldim reglimin 2. gunundeyim asil sonuc bu degil ama olsun yarin tekrardan guncelliycem :)
Tebrik ederim canımmm
Ben de 73.1 den 72.7 ye
Haftaiçi tartısı olur benim de
Teşekkürlerharika canim tebrikler Eki Görüntüle 3109357 bende ya yarin ya carsamba tartilip bizim gruba yazicam tablomuzu guncelleyelim haftalik
tebrik ederimmmm
Canımmmm bende bugün ve yarın yapıcamm 65,50 şuan ki kilom :)
canım az önce yeşil çay ve karpuz yedim yemesemiydim :)super canim, nilay kececi kendi sayfasindada yapanlari ve sonuclari cok paylasmis ben az verdim gene ama 3-4 kilo veren bile var direnc kilom kirildiya o yeter. 2 gun hicbirsey ananasi seviyorsan miss Eki Görüntüle 3110734 Eki Görüntüle 3110735
karpuzdan diyetmii bozulur canim sende :) ara meyve ogunune say nolucak bu kadar moda mod yapmana gerek yok maksat gun icinde hepsinden yeemen :) cay kahve de icebiliyorsuncanım az önce yeşil çay ve karpuz yedim yemesemiydim :)
ay iyi bari ofise yanıma dilimlediğim ananaslarımı getirdim yoğurt olarak avtivia aldım süt bide badem getirdim bende biraz modum yükselsin eksileri göreyim diye bu detoxa niyetlendim aslında pazartesi salı yapcaktım ama rahatsızlandım bugüne nasipmiş :)karpuzdan diyetmii bozulur canim sende :) ara meyve ogunune say nolucak bu kadar moda mod yapmana gerek yok maksat gun icinde hepsinden yeemen :) cay kahve de icebiliyorsun