E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Evet anneler bir harika kirk firin ekmek yesek ulaşamayiz onlarin tahtina ama koca evi değil şimdi yaşadiğimiz yer ev bizim evimiz........çocuğun olupta 3- 5 sene geçince sende annen gibi ana olunca herşeyi yerli yerine koymayi zamaninda işleri yapmayi tencerenden yemekleri bir çirpida tabak tabak taşirip insanlari doyurmayi öğreniceksin ....yeni evlisin diye hatirliyorum.....ilkj zamanlar bizede zor gelirdi herşey zamanla öğrendik hele ben 5 sene çocuk yapmadim kral gibi yedim içtim gezdim...çocuk olunca anyayi konyayi herşeyden önce ana olmayi öğrendim.....zamanla sanada herşey çok kolay gelicek hiçbirşey gözünde büyümücek...zaman herşeyin ilaci benim ana dediğim anam on parmağinda on marifet olan anam.....iki yumurta kirmayi bilmezmişte amcam takilir dururmuş ona yumurta kiramada yiyemeyelim kebire diye......anlatirdi gülerdik....ben annem çaliştiği için yetişme çağimda her işi yapardim hiç zorlanmadim ev düzeninde....haldir haldir yapardim bi çirpida ama yemek yapmayi evlendikten sonra eve 2 ay kapanip her tarifi uygulayip zavalli kocama tattirarak bir zaman sonrada ufak misafir gruplari çağirip onlarin üstünde denem yanilma yoluyla öğrendim bu günlere geldimm.....şimdi 27 yaşindayim yapamayacağim şey yok derim yeter ki istek olsun.....ananada sanada selam olsun güzel kiz....zaman........
ARKADAŞIM KONU ALINTI BELİNAY ARKADAŞIMIZLA BİR İLGİSİ YOKa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?