- Emoji Skoru
- 1.269
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Dostinex ama bir atı geçti içemedimHangi ilaci iciyorsun canim
İlacini doktorun dedigi gibi ic canim icin rahat etmezse baska bi kadin dogumcuya sorabilirsin. İlacini ic gerisini Rabbim e birak teslimiyt guzeldir . her ilac icisinde dua et Allah im bu ilacla sifami ver sifa yanliz sendendir diye ..Dostinex ama bir atı geçti içemedim
Sonuçta hormon ilacı bilemedim sınırı 5 puan geçmiş gereklimi başka yolu yokmu
Bugün saracoglu hoca bu ilaç grubunun kanser yaptığını söyledieee ne yapılacak o zaman
Bi ot öneriyi ama onuda içemem ya oda diğer organlara hasad verirse ki verir
Amann ya benimgibi bi tıp ALLAH yardım etsin
Iki ay icmedim ve buay gene test verdim 8 e dusmusİlacini doktorun dedigi gibi ic canim icin rahat etmezse baska bi kadin dogumcuya sorabilirsin. İlacini ic gerisini Rabbim e birak teslimiyt guzeldir . her ilac icisinde dua et Allah im bu ilacla sifami ver sifa yanliz sendendir diye ..
Iki ay icmedim ve buay gene test verdim 8 e dusmus
Bekar bi arkadasimin 52 mi neydi ne kadar yuksekBenim 43 tsh ye bagli ama troid hastasiyim tsh yukselince prolaktinde yukseliyor sogan.kurune basladim troid ilacinin.dozu artti carsamba olturcem bakalim.kac cikacak canim.
sanirim benimde sizin gibi tiroide bagli. Gecen ay ikisi de yuksek cikti ilac kullaniyorum. Bebek yapma mucadelesinden oluyor hep bunlar sanirimBenim 43 tsh ye bagli ama troid hastasiyim tsh yukselince prolaktinde yukseliyor sogan.kurune basladim troid ilacinin.dozu artti carsamba olturcem bakalim.kac cikacak canim.
sanirim benimde sizin gibi tiroide bagli. Gecen ay ikisi de yuksek cikti ilac kullaniyorum. Bebek yapma mucadelesinden oluyor hep bunlar sanirim
Tam olarak problem ne canim tedavi goruyor musun ? Benzer seyler yasiyoruz galiba o yuzden soruyorum. Stresten uzak durmaliyiz ama olmuyor iste malesefSorma canim.olur olmaz stres yapiyorum bende bu4.ay bi yil korundum korjnmsz olaydim
Tam olarak problem ne canim tedavi goruyor musun ? Benzer seyler yasiyoruz galiba o yuzden soruyorum. Stresten uzak durmaliyiz ama olmuyor iste malesef
daha çok yenisin cnm 4 ay nedir ki, ben bir yıl oldu bir çok insan iki üç yıl uğraşıyor. hem ilk aylar yüzde 20 olan şans bir yıl doluncaya kadar yüzde 80 e çıkıyor tıbbi olarak. takma kafana sağlığına dikkat et varsa sıkıntı tedavini ol rahatına bak stres yapma. günü şaşmaz Allah verdikten sonra.Sorma canim.olur olmaz stres yapiyorum bende bu4.ay bi yil korundum korjnmsz olaydim
daha çok yenisin cnm 4 ay nedir ki, ben bir yıl oldu bir çok insan iki üç yıl uğraşıyor. hem ilk aylar yüzde 20 olan şans bir yıl doluncaya kadar yüzde 80 e çıkıyor tıbbi olarak. takma kafana sağlığına dikkat et varsa sıkıntı tedavini ol rahatına bak stres yapma. günü şaşmaz Allah verdikten sonra.
Bende dostinex kullaniyorum ama herhangi yan etkisini gormedim halsizlik bana sicaklardan oluyor diye dusunuyorum ilaca yormadim hic. Tiroid de yapabilir halsizligi. Once saglik, insallah degerlerin normale iner bebiste nasip olur en kisa surede.Kizlar bende de prolaktin yuksek cikti Dr hap yazdi dostinex diye 've ayricada guatr cikti dostinex hapini kullandigimdan beri cok halsizim sabahlari basim dolaniyor gozum karariyor hic boyle olmazdim yani bence haotan dolayi diye duaunuyorum sizdede boyle bisey oldumu cok halsizimm yani gebe kalmak istiyorum ama bu ilac hakkindada pek olumlu seyler duymadim
insallah degerlerin normale girmistir canim.Hafif pko varmis tsh (ameliyat oldum guatr) sorunum bar tsh yukselmis prolaktinde ona bagli yukselmis yarin doktora gitcem
insallah degerlerin normale girmistir canim.
Ayy uzun zamandir bakmiyordum buraya masallah hamile kalmissinn insallah saglikla kucagina da almayi nasip eder rabbim cok sevindim adına canimİnmis canim.prolaktin 18e dusmus tsh 0.lara:)
Ayy uzun zamandir bakmiyordum buraya masallah hamile kalmissinn insallah saglikla kucagina da almayi nasip eder rabbim cok sevindim adına canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?