Analik hormonum yukselmis:))

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.269
Puanlar
333
Slm arkadaslar buay hormontesti yaptirdim ve prolaktin hormonum 25cikti.
Ayni sorunu yasayanlar ilactan fayda goruyormu yada ilac dusurunce tekrar cikiyormu nedir durum?
Acaba kullanmasam ilaci dahada yukselirmi

Ayni sorunu yasayanlar ilactan fayda goruyormu yada ilac dusurunce tekrar cikiyormu nedir durum?
Yükselmez belki ama düşmez de. Çok da yülsek değil benim 45 di

Benim bir ara 23 civarıydı, 5 sene öncesi... Soğan kürü yapmıştım sonra tekrar kan vermiştim 18 gibi bir şey çıkmıştı... en son 1 sene önce ölçtürdüm hala 18... Bir ara 16 yı da görmüştüm galiba... ilaç kullanmadım. 25 de çok değil

Tam tarif yazarsan cok sevinirim
Aslinda ilac kullanmak istemiyorum

Tam tarif yazarsan cok sevinirim
Aslinda ilac kullanmak istemiyorum
Canım yıllar geçti günde kaç kere kaç bardak suya yaptım... net hatırlayamıyorum. Ama internetten bulabilirsin ben de internete bakıp yaptım zaten.

Bumudur yani:)))
Tek bu hormon bendemi yukseldi yahu

Canim meraba.
Bende adet duzensizligi ve bebek icin Dr'a gittim. Hormon testleri yapildi. Prolaktin 24,22 cikti. Ve dr'm duphastonu onerdi. Gebe kalma sansimin yuksek olacagini da belirtti bu ilacla birlikte. Bnde duphastonun arastrmasini yapiyorum acikcasi

Ben henüz ilaca başlayamadım
Nette 25e kadar normal 5 puan üstüne ilaç gerekmez takip gerek deniliyor kafam karıştı tabi sizin çocuk durumunuzdan dolayı kullanmanız icap ediyor gibi genede iyi araştırmak lazım
Ya bide şu var burada arkadaşlar az biraz konuya cevap verse de anlasak dinlesek ne nedir
Hiçç bilgi yok

25 cok normal ilac kullanmani gerektircek bisey yok canim. Cikmasini istemiyorsan stresten tamamen uzak durmalisin

Benim ilacli prolaktin 200 ilacsiz prolaktin 25 di ben 2.5 ay dostinex kullandim ve hamile kaldim (dusuk oldu tabi). Eger hormon testleri yaptirdiysan ozel hastanede latent isminde yapilan yani sut hormonu ilacli ve ilacsiz sekilde hormonn testini yaptirmani oneririm

Özelde sadece kan aldılar 25
Peki ilacı nası kullandınız yami haftada bir ilaç ikilemi kırdınız yoksa bütün olarak haftada ikimi
Birde benim koltuk altında adete yakın ağrı oluyor sizdede böyle bir etki yarattimi yada adette azalma gibi

Son düzenleme:
Nasıl yapılıyor soğan kuru
Birde bendeki asıl şikayet adete yakın koltuk altında ağrı oluyor bu ondan mı oluyor
Sizdede olur muydu bu agri

Aynenn

Birde bendeki asıl şikayet adete yakın koltuk altında ağrı oluyor bu ondan mı oluyor
Canım ben zaten hic düzgün adet goremedigim için hiç belirti yasamiyordum öyle bir şey de hiç yaşamadım. Sogan kuru internette tarifi var herkes internetten bakıp yapıyor ben unuttum ayrıntılarını daha yapmıyorum.

Evet canim yarim kullandim pazartesi persembe gunleri 2 kutu bitmisti benim,3.kutuya basladim yarisinda hamile kalmistim

Hayir canim baska bisey bu senin bi gogusten gozukmn lazim benim sol gogusum adete yakin cok agriyordu sanki bicak acisi gibi son dusugumden sonra o agrim gecti cok sukur

Kizlar sogan kurunu 6 ayda bir icin fazla sogan kuru ostrojen hormonunu yukselttiginden gogus kanseri ypiyor bilginize . bunu tup bebek seminerinde soylediler

Kizlar sogan kurunu 6 ayda bir icin fazla sogan kuru ostrojen hormonunu yukselttiginden gogus kanseri ypiyor bilginize . bunu tup bebek seminerinde soylediler
Acaba prolaktin yüksekliğindede böyle bir risk varmı
Benim dr tam ilaç verdi haftanin bir günü tam diger gunude tam dedi
Oysaki ki haftada 3mg fazla kullanmayınız yazıyor içinde bilemedim

Acaba prolaktin yüksekliğindede böyle bir risk varmı
Benim dr tam ilaç verdi haftanin bir günü tam diger gunude tam dedi
Oysaki ki haftada 3mg fazla kullanmayınız yazıyor içinde bilemedim
Hangi ilaci iciyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…