Anal

Merhaba arkadaşlar
Uzun süre sonra tekrar konu açıyorum
7 aylık hamileyim ve basur olduğumu bugun gördüm şöyle ki acı hisetdim sonra afedersınuz tuvaletten sonra peçeteyle silerken elime hep dolgun et geliyordu bende Allah Allah diyip bi resim çekim dedim bide ne görim birsürü baloncuklar mahvolmuş hep afedersiniz delik bile kaybolmuş yok 🙈
Çok kötü görüntüsü var ağlıyorum sabahdan beri basur mu değil mi bunlar nasıl temizlenir doktora gidecem ama Google de resimler bakdım nekadar pürüzüs Temiz duruyo kadınların ama benimki iğrenç ötesi olmuş anlatamıyorum
Hamilelikte yaşayan oldu mu böyle? Yada normal yaşayıp nerde nasıl yok ettiniz herşeyi ?
tşkler
Hamileliklerde olabiliyor genelde.Benim de 12 yıl önce hamileliğimin 9.ayında acı yemekten dolayı çıkmıştı..Öyle büyümüştü ki popomun üzerine oturamıyordum çok acıyordu..Ve o basur 12 senedir duruyor tabiki o kadar büyük değil...Ama yeri belli..Tamamen yok olmadı.Eşimde fark etmedi (etseydi kesin söylerdi) Bazen Çok soğuk havada ve ayakta uzun süre kalırsam tekrar şişiyor...Sonra tekrar geçiyor..İç basur dışarı çıkınca ameliyat olmadan dümdüz olmuyor sanırım..Onunda ameliyat sonrası çok zor yaşayanları gördüm.

Back