- 21 Kasım 2017
- 28.497
- 123.547
- 598
Adamın yaptığı fedakarlığı görmeyecek kadar kalbin kararmış senin.Saatlerce git geli napayim ada vapuru muyum ben bdhdhdh zevzek herif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın yaptığı fedakarlığı görmeyecek kadar kalbin kararmış senin.Saatlerce git geli napayim ada vapuru muyum ben bdhdhdh zevzek herif![]()
Bu konudaki tavrınızı belli ederseniz durum ona göre şekillenir bence açık açık bu isteğine karşılık veremeyeceğinizi belirtinMerhaba arkadaşlar.4 senedir tanıdığım ve beni samimi bir şekilde sevip, özen gösterdiğini düşündüğüm en sevdiğim partnerimle dün gece çok tatsız bir olay yaşadık.şaşkınlıklar içindeyim gerçekten.güzel bir ortam olsun diye o gelmeden içki almıştım.tam sevişmeye başladık tutturdu anal ilişkiye girelim diye.daha önce yine uzun ısrarlar sonucunda 1 defa izin vermiştim bu duruma ama çok sıkıntı çektim sonrasında.malum aşırı zararlı bir olay.günlerce etkisi geçmiyor ki devamlı yapsan daha da büyük sorunlara yol açıyor.beni bir defa ikna etti diye düzenli anal ilişkiye gireceğimizi düşünmüş anlaşılan.sakin sakın de anlattım oysa ki zararlarını.neyse tam ilişkinin ortasında ben istemeyince üff tamam boşver deyip beni yatakta bırakıp giyinmeye başladı.ben de belli ki biraz sarhoşluğu da etkisinde şarap şişesini yere fırlattım.gittim yattım.kapiyı çekip çıksın diye.benim kırdığım şişeyi uzun uzun temizleyip, süpürüp gel hadi gel diye yanıma tekrar geldi.gideyim mi gitmeyeyim mi dedi.ben de git dedim.yarı yola kadar gidip geri dönmüş.ben yine yüz vermedim.bu sefer gerçekten sinirlenip çekip gitti yaşanan olay beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum böyle bir olay.çok üzüldüm gerçekten.şimdi bu durumda bu ilişki nasıl devam edecek ya da devam etmeli mi? Çok büyük bir olay mı? Ne düşünüyorsunuz? ilk defa böylesi bir olay yaşandı.heh bir de sabah günaydın seni çok seviyorum diye mesaj atmış.
Bu konunun neresine sinirlendin ki?Son konusunda b.kunu cikardi yalniz. Sinirlendim ben
Sana değil, Vanessa Rinki'den bahsediyorduk. "Hayatıminnsonuna geldim" konusunda iyi dileklerini iletenlere beddua etti de. Ona diyorlarBu konunun neresine sinirlendin ki?
Konu oraya nasıl geldi yaa.Sana değil, Vanessa Rinki'den bahsediyorduk. Yolun sonuna geldim konusunda iyi dileklerini iletenlere beddua etti de. Ona diyorlar
Burası KK konu her an her yere gelebilirKonu oraya nasıl geldi yaa.
Bilmiyorum hiç de soramadım kırılır diye. Ama maşallah hiç de boş kalmıyordu beyefendi.Altına kaçırmadan once basur olmuyo mudur ya
İçi dısına cıkmaz mı ınsanın
Su an ben de sasirdim bi miktar bxbxgxKonu oraya nasıl geldi yaa.
Merhaba arkadaşlar.4 senedir tanıdığım ve beni samimi bir şekilde sevip, özen gösterdiğini düşündüğüm en sevdiğim partnerimle dün gece çok tatsız bir olay yaşadık.şaşkınlıklar içindeyim gerçekten.güzel bir ortam olsun diye o gelmeden içki almıştım.tam sevişmeye başladık tutturdu anal ilişkiye girelim diye.daha önce yine uzun ısrarlar sonucunda 1 defa izin vermiştim bu duruma ama çok sıkıntı çektim sonrasında.malum aşırı zararlı bir olay.günlerce etkisi geçmiyor ki devamlı yapsan daha da büyük sorunlara yol açıyor.beni bir defa ikna etti diye düzenli anal ilişkiye gireceğimizi düşünmüş anlaşılan.sakin sakın de anlattım oysa ki zararlarını.neyse tam ilişkinin ortasında ben istemeyince üff tamam boşver deyip beni yatakta bırakıp giyinmeye başladı.ben de belli ki biraz sarhoşluğu da etkisinde şarap şişesini yere fırlattım.gittim yattım.kapiyı çekip çıksın diye.benim kırdığım şişeyi uzun uzun temizleyip, süpürüp gel hadi gel diye yanıma tekrar geldi.gideyim mi gitmeyeyim mi dedi.ben de git dedim.yarı yola kadar gidip geri dönmüş.ben yine yüz vermedim.bu sefer gerçekten sinirlenip çekip gitti yaşanan olay beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum böyle bir olay.çok üzüldüm gerçekten.şimdi bu durumda bu ilişki nasıl devam edecek ya da devam etmeli mi? Çok büyük bir olay mı? Ne düşünüyorsunuz? ilk defa böylesi bir olay yaşandı.heh bir de sabah günaydın seni çok seviyorum diye mesaj atmış.
Merhaba arkadaşlar.4 senedir tanıdığım ve beni samimi bir şekilde sevip, özen gösterdiğini düşündüğüm en sevdiğim partnerimle dün gece çok tatsız bir olay yaşadık.şaşkınlıklar içindeyim gerçekten.güzel bir ortam olsun diye o gelmeden içki almıştım.tam sevişmeye başladık tutturdu anal ilişkiye girelim diye.daha önce yine uzun ısrarlar sonucunda 1 defa izin vermiştim bu duruma ama çok sıkıntı çektim sonrasında.malum aşırı zararlı bir olay.günlerce etkisi geçmiyor ki devamlı yapsan daha da büyük sorunlara yol açıyor.beni bir defa ikna etti diye düzenli anal ilişkiye gireceğimizi düşünmüş anlaşılan.sakin sakın de anlattım oysa ki zararlarını.neyse tam ilişkinin ortasında ben istemeyince üff tamam boşver deyip beni yatakta bırakıp giyinmeye başladı.ben de belli ki biraz sarhoşluğu da etkisinde şarap şişesini yere fırlattım.gittim yattım.kapiyı çekip çıksın diye.benim kırdığım şişeyi uzun uzun temizleyip, süpürüp gel hadi gel diye yanıma tekrar geldi.gideyim mi gitmeyeyim mi dedi.ben de git dedim.yarı yola kadar gidip geri dönmüş.ben yine yüz vermedim.bu sefer gerçekten sinirlenip çekip gitti yaşanan olay beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum böyle bir olay.çok üzüldüm gerçekten.şimdi bu durumda bu ilişki nasıl devam edecek ya da devam etmeli mi? Çok büyük bir olay mı? Ne düşünüyorsunuz? ilk defa böylesi bir olay yaşandı.heh bir de sabah günaydın seni çok seviyorum diye mesaj atmış.
Birazcık Müge anlı izlersen nerde neler yaşıyor şaşırırsınŞimdi tüm bunlar Van’da mı yaşanıyor?
Kendi deger yargilarinizi burda dagitamazsiniz. Dini yorum zaten yasak.Ay valla kim ne kadar yobaz diyosa desin. Bi defa sevgilinizle böyle şeyler yaşamanız bile başlı başına sapkınlık. (Müslüman olduğunuzu düşünerek konuşuyorum). Daha nikahiniz yokken bunları yaşıyorsunuz. Önce bu yanlıştan dönün sonrada
hayatınızdaki anlayışsız pis sapıktan
Hoşgeldin nerelerdesin ya biz de seni bekliyordukAy valla kim ne kadar yobaz diyosa desin. Bi defa sevgilinizle böyle şeyler yaşamanız bile başlı başına sapkınlık. (Müslüman olduğunuzu düşünerek konuşuyorum). Daha nikahiniz yokken bunları yaşıyorsunuz. Önce bu yanlıştan dönün sonrada
hayatınızdaki anlayışsız pis sapıktan
Kendi deger yargilarinizi burda dagitamazsiniz. Dini yorum zaten yasak.
Kime göre yanliş, nikahsız birlikte olmakBu benim kendi değer yargılarım değil. Yanlışa yanlış demek lazım.
Oyle mi? Benim deger yargim degil mesela. Dedigim gibi dini yorum yasak. Baskalarinin seks tercihlerini yargilamak da kimseye düsmez. Ay bi kere de su yorumlar gelmesin disimi kiricam.Bu benim kendi değer yargılarım değil. Yanlışa yanlış demek lazım.
Muslumanlik diycek. Dini yorumdan sonrasinda polemikten gidicez hepimiz vxvxgxKime göre yanliş, nikahsız birlikte olmak
Taniyo muyuz o derece gxgxgHoşgeldin nerelerdesin ya biz de seni bekliyorduk
Hiç bulaşma boşuna ceza alıcaksın boş ver gitsin her zaman böyle yorum yapan birisi illa çıkıyor.Muslumanlik diycek. Dini yorumdan sonrasinda polemikten gidicez hepimiz vxvxgx
Şunu anlamıyorum forumdaki çoğu kişi islam dinine göre haram helal şeyleri ortalama biliyordur. Ee herkes bilirken çıkıp haramm yasak demek nasıl bir kafadırMuslumanlik diycek. Dini yorumdan sonrasinda polemikten gidicez hepimiz vxvxgx