Anal seks kavgası

Allah Allah.ıslanma sorununuz var o zaman.o kadar sürede sırılsıklam kalması lazım.ya da teknik sorunlar var ki ıslanmıyor.
Ay on dakika boyunca gıt Allah gel Allah ıslaklık mı kalır zaten

Evet dogumdan beri ıslanma problemim var tabi

Ben bu yoruma şaşırdım ben de 6 yıldır kocasıyla sevişen biri olarak çok da uzatmayalım valla ıslanmaktan bisey anlamıyorum diyorum hep işin zevki bi süre sonra geçmeye başlıyor bu sefer kurumaya başlıyorum o zaman acıyor işte ama kuruma olmadan acıması çok tuhaf
ıslaklık olsa da gerçekten artık bir yerden sonra zevki de geçiyor yanma başlıyor.

Ben bu yoruma şaşırdım ben de 6 yıldır kocasıyla sevişen biri olarak çok da uzatmayalım valla ıslanmaktan bisey anlamıyorum diyorum hep işin zevki bi süre sonra geçmeye başlıyor bu sefer kurumaya başlıyorum o zaman acıyor işte ama kuruma olmadan acıması çok tuhaf
Eşinin biraz teknik çalışması lazım.gerçekten işi bilince saatlerce sırılsıklam kalabiliyor bi kadın.kendimden biliyorum.en hassas yerlere hafif dokunuşlar yapmak gerekiyor ilişki boyunca.hoyrat olmayacaksın acele etmeyeceksin.sevişmek sanat gibi yapılmazsa işte böyle sorunlar ortaya çıkıyor.bu konuya eğilin bence.benim de acele eden ve hoyrat davranan partnerlerimde kuruluk oluyor çünkü.sizde bir sorun yok.teknik bilmeyen erkekte sorun.kendi kendine inanamayacaksın.

İki dakikada orgazm olan kadınlar için on dakika dünyanın en sıkıcı üç saatlik filmini izlemek gibidir 😬
İki dakikada orgazm olan kadın olduğuna inanmak istemiyorum 😂 bambaşka bir ütopya herhalde. İki dakikada yumurta haslanmiyor nasıl orgazma erişiyor insanlar?
Ay on dakika boyunca gıt Allah gel Allah ıslaklık mı kalır zaten

Evet dogumdan beri ıslanma problemim var tabi
Kız on dakka git gel değil, birkaç dakikada bir pozisyon değişimi vs oluyor, yeniden moda giriyorsun. Beş dakika bir pozisyon, sonra kikirdama etme pozisyon değişimi küçük bir kadeh molası, yer değişimi, devam etme falan... Sonra zaten en az bir 6-7 şarkı geçmiş oluyor 😅

İki dakikada orgazm olan kadın olduğuna inanmak istemiyorum 😂 bambaşka bir ütopya herhalde. İki dakikada yumurta haslanmiyor nasıl orgazma erişiyor insanlar?

Kız on dakka git gel değil, birkaç dakikada bir pozisyon değişimi vs oluyor, yeniden moda giriyorsun. Beş dakika bir pozisyon, sonra kikirdama etme pozisyon değişimi küçük bir kadeh molası, yer değişimi, devam etme falan... Sonra zaten en az bir 6-7 şarkı geçmiş oluyor 😅
Aah genclık Ah mı dıyeyım

Vay bekarlık be mı dıyeyım.

Kadeh molaları
Orgazm sigaraları fılan

Bebekli yaşamın ıcınde

Hello world😂

Bizde aman çocuk duymasın şşt yavaş kapanış😂

Onu yapıyor valla.4 saat sevişmişliği oluyor adamın.evet tek postada ve istediği kadar gitgel yaparak.yalan söylemiyorum.zaten teklif ederken de performansına güvendi ki ben senin için 10 dakikalık işi saatlerce yapıyorum sen benim bir istediğimi yapmıyorsun diye ikna etmeye çalıştı.performansı çok iyi olduğu için onu bırakmayacağımı düşünüyor.
Saatlerce git geli napayim ada vapuru muyum ben bdhdhdh zevzek herif 😏

Ayy aynen.bunu demek istiyordum.senin gibisi yok kız valla.

Altınıza kaçırmaya başladığınızda bu ve

bunun gibi adamlar fellik fellik etrafınızdan

kaçacak bunu yazın bir kenara..
Bu altına kaçırma durumu sadece kadınlarda mı oluyor? Yani erkeklerde de oluyorsa pasif gayler ne olacak peki? Benim bir gay arkadaşım vardı neredeyse her gün birlikte oluyordu sevgilisiyle. Çok üzülüyordum da ileride hali ne olacak diye. Çünkü kendisi çok iyi biriydi, vicdanlıydı.:110:

Bu altına kaçırma durumu sadece kadınlarda mı oluyor? Yani erkeklerde de oluyorsa pasif gayler ne olacak peki? Benim bir gay arkadaşım vardı neredeyse her gün birlikte oluyordu sevgilisiyle. Çok üzülüyordum da ileride hali ne olacak diye. Çünkü kendisi çok iyi biriydi, vicdanlıydı.:110:
Altına kaçırmadan once basur olmuyo mudur ya
İçi dısına cıkmaz mı ınsanın

Eee tabi erkeklerde de oluyor.organ aynı organ.

Duygu ve degerlerimizde olsa tek eşli kalmazdık🌸
Aynı anda önüne gelenle yardır Allah sevişmiyoruz, bizi homo türlerinden ayıran en önemli fark da bu diyorum. Duygularımız, değerlerimiz vs. Dini saymıyorum çünkü herkes inançlı değil. Allah korkusu o insanlarda devre dışı yani ama yine de böyle bir hayatı tercih etmiyorlar. Bu dediğin şey 50 bin yıl önce insanın ilkel döneminde kabul görürdü ancak evrimleştiği için mümkün değil. Beynimizi bin yıllardır içgüdülerimiz yönetmiyor. Ferhans kendisi de kabul ediyor normal bir durum olmadığını, onunki farklı bir durum.

Altına kaçırmadan once basur olmuyo mudur ya
İçi dısına cıkmaz mı ınsanın
Ne ararsan oluyor basur, çatlak, altına kaçırma, gevşeklik hissi, elastiklik kaybı.daha başka değişik sıkıntılar da oluyor.aşırı zararlı birşey.daha gençken cahillikten çok sorunlar yaşamıştım ben de çok uzun sürede düzeliyor.hatta bazen düzelmiyordur da.ben sarı kantaronla çatlaktan kurtulmuştum.

Back
X