Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmi karistirdim ortaligi?Yine ortalığı karıştırmaya mı geldin
anal yaparken bağırsağa baskı olduğu için ağrı olmuş olabilir. hiç sağlıklı değil benceHafif bi karin ağrim var, anal iliskiden mi regli günüm yaklaşti ondan mi bunu nasil ayiracam bilgisi olan yardimci olabilir mi
Tesekkür ederim öneriniz içinanal yaparken bağırsağa baskı olduğu için ağrı olmuş olabilir. hiç sağlıklı değil bence
Regli gününüzden olup olmadığını bekleyerek göreceksiniz. Gittikçe artarsa regli den değildir.Hafif bi karin ağrim var, anal iliskiden mi regli günüm yaklaşti ondan mi bunu nasil ayiracam bilgisi olan yardimci olabilir mi
Evet denedim karin ağrisi varBir önceki konuyu hatırladım tekrardan denediniz mi?
Regli günüme daha var,dediginiz gibi bekleyip görmek gerek.Regli gününüzden olup olmadığını bekleyerek göreceksiniz. Gittikçe artarsa regli den değildir.
Yarim oluyo tam başaramsdikBiraz ara mı versen?
Tutamayacak kadar yaşayamadim, yarim oluyo tam olmadiNe cesaret.
Yarın, bir gün 'nizi tutamayacaksiniz.
Yarım veya tam ne fark eder.Tutamayacak kadar yaşayamadim, yarim oluyo tam olmadi
Diğer konudaki hortum mortum zırvalarına uyup bağırsağı eline almadın inşallahAnal iliskiden bir iki gün sonra agri oldu