• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal fissür ameliyatı hakkında bilgisi olan?

alterego

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
109
0
26
İstanbul
Merhabalar kızlar..kendimi hemoroid sanıyodum doktora gittim anal fissür olduğumu söyledi,oturma banyosu,kremler kullandım ardından kontrole gittim ve geçtiğini söyledi.
Ama iki ay sonra tekrar ağrı ve kanamam başladıi,gene doktora gittim oturma banyosu,kremler verdi kullandım ama doktor kronikleştiğini ameliyat olmam gerektiğini söyledi.
Ödüm patlıyo makattan nasıl ameliyat olur diye,olsam tamamen iyileşirmiyim,ameliyatın yan etkilerinden(dışkı kaçırma vs) etkilenirmiyim?
Anal fissür ameliyatı olan varmı?????

kızlar ben 2011 de istanbul nisa hastanesinde ameliyat oldum. doktorum nevin hanımdı ve çok memnun kaldım. şuanda hiç bir sıkıntım yok. yaklasık 800- 900 tl masraf oldu ama kesinlkle değer.tuvalette ağlıyordum ben o derece. ameliyat da lazer oldum. 20 gün falan acım oldu ama sonrasında hç bir sıkıntım olmadı. kortuğum zamanlarda da arayıp doktorumla istediğim zaman konustum. sıkıntı oldu.

bu arada dışkı kaçırma gibi yan etkileri olmuyor lazer ameliyatın. aynı gün çıkmıştım hastaneden. (özel mesaj yazamıyorum.)

kızlar ben 2011 de istanbul nisa hastanesinde ameliyat oldum. doktorum nevin hanımdı ve çok memnun kaldım. şuanda hiç bir sıkıntım yok. yaklasık 800- 900 tl masraf oldu ama kesinlkle değer.tuvalette ağlıyordum ben o derece. ameliyat da lazer oldum. 20 gün falan acım oldu ama sonrasında hç bir sıkıntım olmadı. kortuğum zamanlarda da arayıp doktorumla istediğim zaman konustum. sıkıntı oldu.

aaaa benim doktorumda nevin hanım!!!:)
sevindim bak şimdi ona ameliyat olupda geçince

Back