Bebegim 2. Ayini doldurmak uzere. Anakucagi aldik oto koltuguda ayni zamanda. Fakat bel kismi cukur oldugu icin bebegimin beline zarar verir dusuncesiyle hic kullanmadik anakucagini.sizdekiler nasil.kullananlardan yardim istiyorummm
Bizde aynı hatayı yapmıştık ilk 1 ay çukur diye kullanmamıştık hatta çukuru doldurmaya falan çalışıyorduk.şuan bebeğim 6. Ayında ve hala anakucağı kullanıyorum.bebek içinde anne karnında ki pozisyonu alıyor.7-8 saatlik yola çıktımızda bile kullandım oğlum çok rahat ediyor.bence hemen başla kullanmaya
Bizde aynı hatayı yapmıştık ilk 1 ay çukur diye kullanmamıştık hatta çukuru doldurmaya falan çalışıyorduk.şuan bebeğim 6. Ayında ve hala anakucağı kullanıyorum.bebek içinde anne karnında ki pozisyonu alıyor.7-8 saatlik yola çıktımızda bile kullandım oğlum çok rahat ediyor.bence hemen başla kullanmaya
Banada diyolar buyukler icini doldur diye hatta yaptim oylede bi kac kere.bi kac defada normal kullandim.kizim durdu icinde.rahatsiz olmadida iste ben acaba herhangi bir zarari olurmu diye dusunuyorum.kullanicam insallah
Banada diyolar buyukler icini doldur diye hatta yaptim oylede bi kac kere.bi kac defada normal kullandim.kizim durdu icinde.rahatsiz olmadida iste ben acaba herhangi bir zarari olurmu diye dusunuyorum.kullanicam insallah
Ben çok araştırdım zararı kesinlikle yok hatta bebek onda rahat ediyor.sadece yollarda değil evde de kullanan var ama ben kullanmadım evde.yaz sıcakları malum terliyorlar
Bebegim 2. Ayini doldurmak uzere. Anakucagi aldik oto koltuguda ayni zamanda. Fakat bel kismi cukur oldugu icin bebegimin beline zarar verir dusuncesiyle hic kullanmadik anakucagini.sizdekiler nasil.kullananlardan yardim istiyorummm
bende yiğenim için rahatsız olduğunu düşünüp ana kucağının içine bebisko.com dan bel desteği aldım. daha rahat ettiğini düşünüyorum. tavsiye ederim.özellikle uzun yolculuk yapıyorsanız çok seveceksiniz bu ürünü.
Canim ben bebegim dogduktan sonra hep kullandim evde gazli doneminde de icine koyup sallayarak uyuttum sehir disina onunla yolculuga da ciktim icinids biseyle doldurmadim kizim simdi 6 aylik her ay duzenli dr da gidiyrum hicde bir sikinti cikmadi 6 ayini doldurdugu icin artik icinde durmak istemiyor kendini kayarak indirmeye calisiyor kemerle tutuyorum inan simdi kullanmazsan sonrada kullanmadan buyur
vallahi arkadaşlar bende kullanmaya başladım.kızım rahat ediyor onda. kucağa çok alıştı. anakucağını kullanmak gerçekten çok iyi oldu.berireselma arkadaşın dediği gibi şimdi kullanamazsam zaten hiç kullanamam. ama rahat da etti zaten.