- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bence etmesin kuzum
noldu cognitive, nolmuş Özgür'e devam etsene :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence etmesin kuzum
noldu cognitive, nolmuş Özgür'e devam etsene :)
ya şaka bir yana da ne fenaydı o, yazık adama. bütün özeli gözler önüne serilmişti.Onunki daha serbest bir çalışmaydı ama. Daha az bir kitleye hitaben yaptı. O yüzden bir tutmadım : D
Seksistim ben. Erkek bedenini cinsel obje olarak değerlendiriyorum.
Lütfen bana saygı duyar mısınız?Sizi erkek dayanışma örgütlerine havale ediyorum hanımefendi!!!!!111!!!
Lütfen bana saygı duyar mısınız?
Buna saygı duyarsam, *bu gorili yakışıklı bulanlara da saygı duymam lazım, bu işin sonu gelmez. -yalnız çoğu erkekten karizmatik asdfghj-
*
eğer başıma bir iş gelmeyecekse bir goril için gayet karizmatik kendisi. goril bacılarımız çok şanslı. ayrıca kendisi diğer goriller arasında haklı bir kıskançlığa maruz kalıyormuşBuna saygı duyarsam, *bu gorili yakışıklı bulanlara da saygı duymam lazım, bu işin sonu gelmez. -yannız çoğu erkekten yakışıklı asdfghj-
*
Efendim lütfen bir hayvana insani sıfatları yakıştırmayalım. İnsan, bildiğiniz gibi doğadaki en mikemmel, en üstün, en bir şahane varlıktır, übercanlıdır. O açıdan hayvana "karizmatik" gibi, "bacılarımız" gibi insani sıfat ve isimleri atfetmek insana haksızlıktır. İnsan vs. hayvan konusunda yeterince aydınlatılmıştınız.eğer başıma bir iş gelmeyecekse bir goril için gayet karizmatik kendisi. goril bacılarımız çok şanslı. ayrıca kendisi diğer goriller arasında haklı bir kıskançlığa maruz kalıyormuş
ama şöyle bir şanssızlığı var ki anladığım kadarıyla tutsak bir hayvan. yani ne kadar yakışıklı olursa olsun, esir. yazık.
Bu konuda felsefede yapılmaz ki arkadaşımGeyik yapmasak diyorum hani
Bu konuda felsefede yapılmaz ki arkadaşım