• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anahaber bültenini sunmaya böyle çıktı!

Onunki daha serbest bir çalışmaydı ama. Daha az bir kitleye hitaben yaptı. O yüzden bir tutmadım : D
ya şaka bir yana da ne fenaydı o, yazık adama. bütün özeli gözler önüne serilmişti.
bu arada madem çıplak haber sunduracaklar bari memeleri güzel bir ablaya sundursalarmış, bu olmamış. peeee nerde o eski seksistler

Lütfen bana saygı duyar mısınız?

Buna saygı duyarsam, *bu gorili yakışıklı bulanlara da saygı duymam lazım, bu işin sonu gelmez. -yalnız çoğu erkekten karizmatik asdfghj-

*
CIbpny7UMAQ78Ie.jpg

Buna saygı duyarsam, *bu gorili yakışıklı bulanlara da saygı duymam lazım, bu işin sonu gelmez. -yannız çoğu erkekten yakışıklı asdfghj-

*
CIbpny7UMAQ78Ie.jpg
eğer başıma bir iş gelmeyecekse bir goril için gayet karizmatik kendisi. goril bacılarımız çok şanslı. ayrıca kendisi diğer goriller arasında haklı bir kıskançlığa maruz kalıyormuş
ama şöyle bir şanssızlığı var ki anladığım kadarıyla tutsak bir hayvan. yani ne kadar yakışıklı olursa olsun, esir. yazık.

eğer başıma bir iş gelmeyecekse bir goril için gayet karizmatik kendisi. goril bacılarımız çok şanslı. ayrıca kendisi diğer goriller arasında haklı bir kıskançlığa maruz kalıyormuş
ama şöyle bir şanssızlığı var ki anladığım kadarıyla tutsak bir hayvan. yani ne kadar yakışıklı olursa olsun, esir. yazık.
Efendim lütfen bir hayvana insani sıfatları yakıştırmayalım. İnsan, bildiğiniz gibi doğadaki en mikemmel, en üstün, en bir şahane varlıktır, übercanlıdır. O açıdan hayvana "karizmatik" gibi, "bacılarımız" gibi insani sıfat ve isimleri atfetmek insana haksızlıktır. İnsan vs. hayvan konusunda yeterince aydınlatılmıştınız.
Lütfen saygı duyun efenim. Lütfen.

Back
X