Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım. 23 mayısta evleniyorum. anadolu yakasında kına için 100-150 kişilik yer arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
slm canım küçük çamlıcada HACEGAN RESTORAN var tek kelımeyle süperrr ama sen orayı kına ıcın dıll düğün için tutarsın öyle süper bı yer çunu sıtesı var ama eskı fotoları ben bugun gıttım anlatamam sana o yerıı gıdıp bakman gerek sozlerle ifade edemıorum yenı fotoları 10gun sora sıtede olucakmıs bı bak derım bız düğün için ortakatını tuttuk giriş tam size göre kişi sayısı olarak.ilgilen bencemerhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım. 23 mayısta evleniyorum. anadolu yakasında kına için 100-150 kişilik yer arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
slm canım küçük çamlıcada HACEGAN RESTORAN var tek kelımeyle süperrr ama sen orayı kına ıcın dıll düğün için tutarsın öyle süper bı yer çunu sıtesı var ama eskı fotoları ben bugun gıttım anlatamam sana o yerıı gıdıp bakman gerek sozlerle ifade edemıorum yenı fotoları 10gun sora sıtede olucakmıs bı bak derım bız düğün için ortakatını tuttuk giriş tam size göre kişi sayısı olarak.ilgilen bence
sağol teşekkür ederim. ben kayışdağı tarafında oturuyorum. fakat buraya yakın semtlerde de olur. burada pek güzel yer yok çünkü. içerenköy, ataşehir, ... maltepe civarı da olabilir. ümraniye olmasını istemiyorum. orada çok trafik oluyor.
uzunal orayı biliyorum. terası var sanırım. sence kına için ortalama kaça tutabiliriz orayı
canım 18den baslıo kısı bası ama kına ıcın nekadar ısterler bılemem sıtesınden gır bı bak ara bakalım ne dıcekleruzunal orayı biliyorum. terası var sanırım. sence kına için ortalama kaça tutabiliriz orayı
cnm sen nerede yapıyosun düğününü ve kınanı belirledinizmi