armuttan genelde. ama tavsiye üzerine çağırmak en sağlıklısı. türlü türlü insan çıkıyor. bir komşulara aileye okuldaki arkadaşlarınıza falan sorun tanıdık tavsiyeyle almanızı tavsiye ederim.Merhabalar. 9 aylık bebeğim var ve yazmam gereken bir tez var. Ev işleri aşırı vaktimi alıyor. Eve yardımcı almak istiyorum haftada 3 gün, gelsin bir gün bi yeri temizlesin, yemek yapsın, evi genel toparlasın gitsin. Resmen bulunmaz nimet olur bana. Nereden çağırabilirim, sizler nereden çağırıyorsunuz? İnternette armut ve mutlubiev siteleri niyeyse çalışmıyor. Cidden bunaldım, umarım beğendiğiniz bir site vs vardır.
Çok teşekkür ederim şimdiden cevap verenlere :)
Valla tanıdıklara komşulara sordum da alan yok hiç şansıma. Armut bi bana çalışmıyor heralde habire bozuk rezervasyon yapamıyorum. Neyse bir daha deneyeyim. Teşekkürler cevap içinarmuttan genelde. ama tavsiye üzerine çağırmak en sağlıklısı. türlü türlü insan çıkıyor. bir komşulara aileye okuldaki arkadaşlarınıza falan sorun tanıdık tavsiyeyle almanızı tavsiye ederim.
Yok ne yazık ki site değil. Teşekkürler :)Sitede oturuyorsanız yada yakınlarda site varsa ordaki güvenliğe veya görevliye sorun. Genelde görevlilerin eşleri gidiyorlar temizliğe, veya onların site sakinlerine temizliğe gelenlerden haberleri oluyor. Öyle çok çabuk çözersiniz
Çok doğru aklıma gelmemişti, teşekkürler :)Bakkala markete haber bırakmak mantıklı.
Onlara bir baktım da anlayamadım ama detaylıca bakayım artık. Teşekkürler :)İnternette temizlik firmaları var. evlere ve şirketlere Temizlikçi gönderiyorlar. Uzak bir akrabam böyle bir firmada çalışıyor (eskişehirde) ordan biliyorum. yarım gün veya tam gün kararlaştırılıyor. Bence bir araştırın derim. Armut sitesi de iyidir.
çevre binalardaki apartman görevlilerine sorsun eşiniz.onların mutlaka tandıkları vardır temizliğe giden.hem de daha güvenilir olurTeşekkürler cevaplar için. Valla sordum etrafa ama şansıma alan yok. Ama eşim sormadı hiç o da sorsun bakalım inş çıkar
İnternet sitesinden buldum.Bos ev temizlenecekti inanın üsten almış geçmiş eşyaları yerlestirirken baştan temizlik yaptım.Siteye resimleri dahi attım ama sonuç alamadim.Tavsiye üzerine cagirirsaniz çok daha iyi olurMerhabalar. 9 aylık bebeğim var ve yazmam gereken bir tez var. Ev işleri aşırı vaktimi alıyor. Eve yardımcı almak istiyorum haftada 3 gün, gelsin bir gün bi yeri temizlesin, yemek yapsın, evi genel toparlasın gitsin. Resmen bulunmaz nimet olur bana. Nereden çağırabilirim, sizler nereden çağırıyorsunuz? İnternette armut ve mutlubiev siteleri niyeyse çalışmıyor. Cidden bunaldım, umarım beğendiğiniz bir site vs vardır.
Çok teşekkür ederim şimdiden cevap verenlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?