Anadolu Yakası'nda (Pendik-Kadıköy arası) Güvenilir Özel Hastane ve Doktor Arıyorum..

yarim_

YaRiM & GaMZeLiM
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
5.038
0
106
40
İstanbul
Arkadaşlar henüz çok yeni gebeliğim... Tahminlerime göre 4 yada 5 haftalık... HCG den emin olduk gebelikten ama henüz bir doktora gitmedim... İlk andan doğumuma varan süreçte gidebileceğim bir doktor istiyorum... Bu yüzden burda bi konu açmak istedim, eminim sizlerin engin tecrübeleri bana yol gösterecektir... Kurtköy'de oturuyorum Bostancı'da çalışıyorum, dolayısıyla bu hat üzerinde olan bir özel hastane olması tercih sebebim... Çünkü işten sık sık izin alıp uzun süre de ortalardan kaybolmak istemiyorum... Ayrıca doktorun bayan olması en hassas olduğum noktalardan biri... Aşağıda kısa kısa maddeler halinde istediğim hastane ve doktor özelliklerini yazsam mutlaka yardımcı olacak birileri çıkacaktır...

* SGK ile anlaşmalı özel hastane,
* Bayan doktor,
* Doktorun ilgili güleryüzlü olması hamileler için en önemli etken (çünkü en alıngan zamanlar),
* Temizlik ve hijyen anlamında hassas bir hastane,
* Öncelikle normal doğumun tercih edilmesi (gerçi günümüzde yasal anlamda aksi pek mümkün değil),
* En önemlisi doktorumun doğuma girecek olması (gün-saat farketmeksizin kendi doktorumun doğum yaptırmasını istiyorum),
* Fiyat olarak da maximum 2000-2500 TL civarı olması tercihimiz...

Önerileriniz benim için çok önemli arkadaşlar... Hastane ve doktor tavsiyelerinizi yaparken muayene ve doğum fiyatlarından da bahsedebilirseniz çok memnun olurum...

Şimdiden hepinize teşekkürler

Kurtköy'de Emsey Hospital'a gidiyorum ben. Kurtköy'de oturuyorum yazmışsın mutlaka duymuşsundur hastaneyi. Olumsuz bir şey mi duydun ya da yaşadın? Ben bugüne kadar memnunum. SGK anlaşması var. Doğum ücretleri bugün öğrendim zam gelmiş. Normal 750, sezerytan 1100. Temizlik, hijyen konusunda çok iyi benim gözlemlerim tabi. Doktorların hepsi bayan. Doktorların hemen hepsini biliyorum. Olumsuz bir şey görmedim iletişim olarak. Yazdığın maddelerden sadece doğuma kendi doktorunun girmesi kriteri tutmuyor benim gözlemlerime göre. Kendi doktorumla doğum yapmayı ben de çok istiyorum ama hastanede bütün doktorların bayan olması rahatlattı biraz. Duyduğun ya da yaşadığın kötü bir şey varsa yazarsan sevinirim. Ben de 27. haftamdayım. Eğer ciddi bir olumsuzluk varsa ben de değiştiririm hastaneyi.

Emsey'i biliyorum... Bize de çok yakın zaten... Olumsuz bişey olacak kadar eski değilim İstanbul'da... 2 ay önce evlilik sebebiyle Bursa'dan geldim... Bu yüzden pek bi fikir sahibi değilim... Ama ilk geldiğimiz hafta adet sancım sebebiyle Emsey'e gidip iğne vurdurmuştum... O kısa süre içinde oldukça ilgililerdi ama genel anlamda fikir yürütemedim... Fakat bende bıraktıkları izlenim pahalı olduğu yönünde... Çünkü oldukça temiz ve elit bir hastane... Bu sebeple gözüm korktu açıkçası... Ayrıca doktorunun ismini öğrenmemde sakında varmı acaba?... Bir de doktoruna sordunmu doğuma onun girip giremeyeceğini?...

Doktorum Aygen hanım çok dikkatli bir doktor zor gebeliklerle ilglendiğini duydum ayrıntıcı kalbini görebilmek için beş saat civarında uğraşmıştı kızımla 1600 tl civarında sezaryen normali bilmiyorum sormadım bile

Son düzenleme:
doğuma kendi doktorum girdi aksini hiç düşünmedim bile böyle aksi bir durum da bende kabul etmezdm herhalde. . .

doğuma kendi doktorum girdi aksini hiç düşünmedim bile böyle aksi bir durum da bende kabul etmezdm herhalde. . .

beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim... medipol ve maltepe üniversitesi hastanesi arasında gidip geliyorum... Şükriye hanım diye bi doktorun KK da da çok övüldüğünü gördüm Medipol de... bugün aradım ordan randevu aldım ama taaaa Kasım'ın 29una... olmadı bi de Aygen Hanımı arıyım... Sezeryan 1600 ise normal de 1000-1200 olsun çok değil... mutlaka deneyeceğim... teşekkürler... kızın olduğu için de ayrıca mutlusundur sanırım... Hayırlı evlat olsun sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah...

ben de pendik bölge hastanesinde Mustafa Özbek'e gidiyorum gayet memnunum muayene ücreti 25 tl doğum ücretleri de 750-1000 arası olması lazım. ben doktorumu tavsiye ederim. ayrıca bildiğim kadarıyla medipol emseyden daha pahalı bir hastane. medipol isim yapmış bir hastane ama bana çok yoğun geldi. medipolde de hakan apaydın a gitmiştim o dr.u tek geçiyorum. ama uzak olduğu için devam etmedim.

pardon bayan dr. kriterinmiş yeni farkettim...

önerin için teşekkürler... sonradan farketmişsin bayan doktor istediğimi ama olsun... yardımcı olmak istemen güzel... ayın 29una medipol Şükriye hanımdan randevumu aldım... yarın da maltepe üniversitesi hastanesi Aygen hanıma gidicem 12 de randevum var... bakalım nasıl olucak... aslında kendimi rahat hissedip doktoruma güvendikten sonra 2000-2500 tl bi bütçe ayırıcaz doğum için... inşallah hepimiz için hayırlısı olur... hayırlısıyla sağlık sıhhatle prensinizi kucağına alman ümidiyle...

Son düzenleme:
Merhaba canım öncellikle hayırlı olsun. Dragos gülen tıp merkezini öneririm. Bülent ve cenk bey benim doktorlarımdı .. eğer erkek doktor deseydin gözün kapalı git derdim. Nevin Hanım var orda oda oldukça iyi bir doktor. Tavsiye ederim .. doğumuma katıldı ve her gün ziyaretime geldi. Doğumları central hospitalda yapıyorlar 1600 lira doğuma sırf doğuma ödeme yaptık oda için 375 tl ödedik ayrıdan ...Ben memnun kaldım...

kurtköy EMSEY hospital...mükemmel bi hastane.kadın doğumcu bayanla mescitte tanışmıştım.bütün doktorlar özel seçilmiş harika bi kadro.temizlik tek kelimeyle muhteşem.5 yıldızlı otel konforunda bi yer arıyorum diyosan emin ol emsey den daha iyisini anadolu yakasında bulman imkansız.ben doğum yaptığım ay açılışı oldu hastanenin.ikinci bebeğimde gözüm kapalı giderim.kaynvalidem yeni ameliyat oldu (beyin ameliyatı) hizmetlerine hayran kaldım..çocuk yapıp orda yatasım geldi :))sezeryan 800tl olması lazım normal doğumda en fazla 500dür.diğer özel hastaneler gibi soyguncu olmadığından fiyatları komik rakamlar...yani bu derece lüx bi hastaneye göre.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim önerin için... bugun maltepe üniversitesi hastanesine gidicem Aygen Hanım'a... bakalım nasıl geçicek... döndüğümde yazarım :)

evet lüks ve özenli bi hastane... ama kurtköyden taşınma ihtimalimiz var... hem işime daha yakın olduğundan önce maltepe üniversitesi hastanesini deniycem sonra da medipol... olmadı belki emsey... çok teşekkür ediyorum...

bugun saat 12.00 de özel maltepe üniversitesi hastanesindeki randevuma gittim... doktorum Aygen hanım... çok memnun kaldım... oldukça açıklayıcı oldukça etkileyici... frekansımız uydu... ben sormadan o herşeyi anlattı nerdeyse...aklıma takılan pek bişey yok artık... sgk ile anlaşmalı... muayene 70 tl... birkaç tetkik istedi (10'dan fazla) toplamda 137 tl tutuyormuş hesaplattım... normal doğum paketi (doğum öncesi ve sonrası yapılan tahliller-özel oda) 1050 tl... sezeryan doğum paketi (genel anestezi-doğum öncesi ve sonrası yapılan tahliller-özel oda) 1550 tl... epidural istenirse 550 tl ilave ücret ödüyoruz... Aygen hanım şehir içinde olduğu sürece doğumlara kendisi giriyormuş (şehir dışında olan seminer-konferans-resmi tatil vs. dışında) inşallah bir aksilik çıkmazsa ben doğumumu orda yapmak istiyorum... bebişimiz 5 buçuk haftalıkmış... 10 gün sonra gidip tüm tetkiklerimizi yaptırıcaz ve kalp atışlarını dinliycez minik meleğimizin... Allah'ım hayırlısıyla sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Allah evlat arzusuyla yanan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

çok teşekkürler ranabrc

memnun kalmana sevindm çok tatlı bir bayandır kendisi . . . Bizi kendisine bağlayan bir diğer özelliği ise ayrıntıcı olmasıydı kızımızla saatlerce uğraştığı günler geliyor da aklıma ayrıntıları asla atlamıyor bebeğimin heryerini bıkmadan usanmadan saatlerce incelemişti onuda geçtim tahlil istediği zaman bütçenize uymassa daha uygun bir yerde yaptırıp sonuçlarıda getirebilirsin demişti bana . . . Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin . .

bugün Maltepe üniversitesi aygen hanıma gittim kontrole... maşallah herşey yolunda şimdilik... 7 hafta 5 günlükmüş milik meleğimiz... babasıyla birlikte kalp atışlarını da dinledik... Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

maltepe üniversitesi'nin internet sitesinde sgk ile anlaşmalı olduğu yazmıyor. anlaşmalı kurumlar arasında bulamadım. çok hasta çekmemek için mi belirtmiyorlar acaba?
bir şey daha sormak istiyorum: Allah kimsenin başına vermesin öncelikle, şayet doğum sonrasında bebeğin küveze alınması ve sarılık v.s nedeniyle tedavi olması gerekirse, belirttiğiniz fiyatlar bunları da karşılıyor mu, sormuş muydunuz?
şimdiden cevabınız için teşekkürler.

anasayfada görebilirsin anlaşmalı kurumların içinde en başta SGK logosu mevcut... çok kalabalık bi hastane değil... ve Aygen hanım gerçekten çok ilgili bir doktor... Ücret detayı şu şekilde paket olarak sunuluyor...
* Doğum öncesi yapılan tetkikler (doğum hazırlığı)
* 1 gece müşaade (özel odada)
* Doğum sonrası yapılan tetkikler (hem bebek hem annede)

Onun dışındaki durumları sormadım ama karşılayacağını zannetmiyorum.

bu soruları aslında sgk ile özel sağlık sigortası karşılaştırması için soruyorum. bu tip üniversite hastanelerinde de özel sağlık sigortası yaptırmadan da doğum yapılabiliriz demek ki :) teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…