Arkadaşlar henüz çok yeni gebeliğim... Tahminlerime göre 4 yada 5 haftalık... HCG den emin olduk gebelikten ama henüz bir doktora gitmedim... İlk andan doğumuma varan süreçte gidebileceğim bir doktor istiyorum... Bu yüzden burda bi konu açmak istedim, eminim sizlerin engin tecrübeleri bana yol gösterecektir... Kurtköy'de oturuyorum Bostancı'da çalışıyorum, dolayısıyla bu hat üzerinde olan bir özel hastane olması tercih sebebim... Çünkü işten sık sık izin alıp uzun süre de ortalardan kaybolmak istemiyorum... Ayrıca doktorun bayan olması en hassas olduğum noktalardan biri... Aşağıda kısa kısa maddeler halinde istediğim hastane ve doktor özelliklerini yazsam mutlaka yardımcı olacak birileri çıkacaktır...
* SGK ile anlaşmalı özel hastane,
* Bayan doktor,
* Doktorun ilgili güleryüzlü olması hamileler için en önemli etken (çünkü en alıngan zamanlar),
* Temizlik ve hijyen anlamında hassas bir hastane,
* Öncelikle normal doğumun tercih edilmesi (gerçi günümüzde yasal anlamda aksi pek mümkün değil),
* En önemlisi doktorumun doğuma girecek olması (gün-saat farketmeksizin kendi doktorumun doğum yaptırmasını istiyorum),
* Fiyat olarak da maximum 2000-2500 TL civarı olması tercihimiz...
Önerileriniz benim için çok önemli arkadaşlar... Hastane ve doktor tavsiyelerinizi yaparken muayene ve doğum fiyatlarından da bahsedebilirseniz çok memnun olurum...
Şimdiden hepinize teşekkürler
* SGK ile anlaşmalı özel hastane,
* Bayan doktor,
* Doktorun ilgili güleryüzlü olması hamileler için en önemli etken (çünkü en alıngan zamanlar),
* Temizlik ve hijyen anlamında hassas bir hastane,
* Öncelikle normal doğumun tercih edilmesi (gerçi günümüzde yasal anlamda aksi pek mümkün değil),
* En önemlisi doktorumun doğuma girecek olması (gün-saat farketmeksizin kendi doktorumun doğum yaptırmasını istiyorum),
* Fiyat olarak da maximum 2000-2500 TL civarı olması tercihimiz...
Önerileriniz benim için çok önemli arkadaşlar... Hastane ve doktor tavsiyelerinizi yaparken muayene ve doğum fiyatlarından da bahsedebilirseniz çok memnun olurum...
Şimdiden hepinize teşekkürler