• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu Yakasında oturanlar, bakın lütfen

fatih sultan mehmet hastanesinde varmış
internetten randevu da var
onun dışında da dahiliye olan her hastanede var sanırım
özellerde de ssk bağkur fln olunca çok az bi ücretle muayene olunuyor ama testler olunca çok tutar mı bilmiyorum

varmış diyordum artık biliyorum çünkü orda muayene olmaya başladımhihoyyyt
fatih sltan mehmet hastanesi.nde
seda hanım var uzman doktor internetten randevu alınca kolay oluyor

varmış diyordum artık biliyorum çünkü orda muayene olmaya başladımhihoyyyt
fatih sltan mehmet hastanesi.nde
seda hanım var uzman doktor internetten randevu alınca kolay oluyor

Bunu okuduktan sonra bende internetten baktım randevular doluydu bugün bakıyorum endokrinolji bölümü yok, dr. ayrıldımı hastaneden acaba bilginiz varmı?

Bunu okuduktan sonra bende internetten baktım randevular doluydu bugün bakıyorum endokrinolji bölümü yok, dr. ayrıldımı hastaneden acaba bilginiz varmı?

internetten randevu almak zor oluyor sayı az olduğundan açılmasıyla dolması bir oluyor ben de çok uğraşıyorumkaydirigubbakcemile3 sabah erken bakmanız lazım
doktorun izinli olduğu günlerde de randevu kapalı yazıyor ona denk gelmişsinizdir
ben geçen hafta gittim vardı

internetten randevu almak zor oluyor sayı az olduğundan açılmasıyla dolması bir oluyor ben de çok uğraşıyorumkaydirigubbakcemile3 sabah erken bakmanız lazım
doktorun izinli olduğu günlerde de randevu kapalı yazıyor ona denk gelmişsinizdir
ben geçen hafta gittim vardı

Teşekkürler evet dr. varmış :)

Arif Bey çok iyi, ben de onun hastasıyım yaklaşık 3-4 yıldır. Ama Delta'ya mı geçmiş? Sorun değil gerçi o nereye, biz oraya kaydirigubbakcemile4

sizlerin tavsiyesi üzerine aradım deltadan ayrılmıs..
Gata tıp merkezinde hazirandan sonra randevu alınız denildi yani temmuz ağustosa veriliyormus..haftada sadece 1 hasta baktıkları için bu şekilde aksıyormus..
Muaynanesi var mıdır ?

sizlerin tavsiyesi üzerine aradım deltadan ayrılmıs..
Gata tıp merkezinde hazirandan sonra randevu alınız denildi yani temmuz ağustosa veriliyormus..haftada sadece 1 hasta baktıkları için bu şekilde aksıyormus..
Muaynanesi var mıdır ?

ben zaten delta olduğunu hiç duymamıştım. gata'da ve maltepe'ye yakın (şimdi pazarın kurulduğu yerde) denge tıp merkezinde de çalışıyor saatli olarak. ama 1 aydan önceye zor randevu bulmak. denge tıp yazın arama motoruna çıkan ilk site.

ben zaten delta olduğunu hiç duymamıştım. gata'da ve maltepe'ye yakın (şimdi pazarın kurulduğu yerde) denge tıp merkezinde de çalışıyor saatli olarak. ama 1 aydan önceye zor randevu bulmak. denge tıp yazın arama motoruna çıkan ilk site.

Arif beye gittim..25 mg ilaca basladık yaklaşık 3 haftadır..3 ay sonra tekrar gideceğim cok iyi bir doktor insülin b12 ye kadar bütün testleri yaptırdı..Tavsiyeniz için tekrardan teşekkürler..

Arif beye gittim..25 mg ilaca basladık yaklaşık 3 haftadır..3 ay sonra tekrar gideceğim cok iyi bir doktor insülin b12 ye kadar bütün testleri yaptırdı..Tavsiyeniz için tekrardan teşekkürler..

dr lar konusunda rahat olamayan bir yapım var ve bunu aşabildiğim ender insanlardan. yardımcı olabildiğime sevindim. bize de tesadüfen birisi önermişti, o şekilde bulduğumuz için elimden geldiğince çevremde de hormon hastalıkları olanlara tavsiye ediyorum. o testleri her seferinde istememesi de ayrı bir güzel yönü, kayıtları oluyor ya onda, normal düzeyleri uzun aralıklarla, ama sorunluları ve en önemlileri tsh falan her kontrolde isteyebiliyor.

dr lar konusunda rahat olamayan bir yapım var ve bunu aşabildiğim ender insanlardan. yardımcı olabildiğime sevindim. bize de tesadüfen birisi önermişti, o şekilde bulduğumuz için elimden geldiğince çevremde de hormon hastalıkları olanlara tavsiye ediyorum. o testleri her seferinde istememesi de ayrı bir güzel yönü, kayıtları oluyor ya onda, normal düzeyleri uzun aralıklarla, ama sorunluları ve en önemlileri tsh falan her kontrolde isteyebiliyor.

bende memnun kaldım ilginiz için tekrardan tesekkur ederim..
Agustos bası tekrar gideceğim dediğiniz giibi TSH, Serbest T4 ve ALP testi yapmamı istediği bu seferki gidişimde..25 mg lık bi ilaç verdi yinede metabolizmam yavaş ilacı kullandıktan 1 ay sonra sonuç daha ii olabilir ins..

bende memnun kaldım ilginiz için tekrardan tesekkur ederim..
Agustos bası tekrar gideceğim dediğiniz giibi TSH, Serbest T4 ve ALP testi yapmamı istediği bu seferki gidişimde..25 mg lık bi ilaç verdi yinede metabolizmam yavaş ilacı kullandıktan 1 ay sonra sonuç daha ii olabilir ins..

tsh niz yüksek sanırım sizin de. ilacınız eut.... olabilir(isim vermeyeyim). özellikle genç bayanlarda daha zararsız olduğu için bunu veriyor sanırım. ya da doğurganlıkla vb etkisi olabilir. benim anlamsız kilo almalarımın bir nedeni de buydu, ilaca alıştıktan sonra almalarım durdu. ama başka sorunlarım da olduğundan ancak aldığım kilonun üçte birini verebildim 1 yılda. inşallah gerisi de gidecek :61:

siz de etkisini görürsünüz umarım, neyseki dermansız değil dertlerimiz ancak önemsemeyince yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor maalesef.

sağlıklı günler:71:

tsh niz yüksek sanırım sizin de. ilacınız eut.... olabilir(isim vermeyeyim). özellikle genç bayanlarda daha zararsız olduğu için bunu veriyor sanırım. ya da doğurganlıkla vb etkisi olabilir. benim anlamsız kilo almalarımın bir nedeni de buydu, ilaca alıştıktan sonra almalarım durdu.

TSH 2.7 (0.34-5.6)
Serbest T4 0.93 (0.58-1.64)
Anti TPO 9.1 (0-9)

25 mg içiyorum...sonuçlar bu cnm fakat metabolizmam yinede yavaş :(

Arif Bey çok iyi, ben de onun hastasıyım yaklaşık 3-4 yıldır. Ama Delta'ya mı geçmiş? Sorun değil gerçi o nereye, biz oraya kaydirigubbakcemile4

ben yeni üye oldum buraya oyüzden biraz güncel bilginize ihtiyacım var yorgun savaşcı siz hala aynı dr.a mı gidiyorsunuz ve hala memnun musunuz birde diğer sorum tahlileri ekstra mı yoksa ücretin içinde mi ben özelde para veremiyorum maddi imkanım sınırlı :50: gatada muayene ediyorsa oraya gitmeyi düşünyürom

Back