• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu Yakasında oturanlar, bakın lütfen

Kartal yavuz selim hastanesinde endokrin bölümü vardı.Doktoru ayrılmış.Şimdi ise genel cerehhi ilgileniyor.Belki tekrar başka doktor gelir.Ben de bakıyorum.

Kartal yavuz selim hastanesinde endokrin bölümü vardı.Doktoru ayrılmış.Şimdi ise genel cerehhi ilgileniyor.Belki tekrar başka doktor gelir.Ben de bakıyorum.

o hastaneye baktım yakın bırde bana ama boyle bır bolum goremedım test ve ultroson sonuclarım var genel cerrehı anlar mı acaba

marmara üniversite hastanesinde var ben gittim memnun kaldım

annem en son geçen yıl sormuştu galiba, doğrudan endokrinolojiye gidilemiyordu, önce dahiliyeye, onlar gerekli görürse endokrinilojiye yönlendiriyor, diyorlardı. o yönlendirme de her zaman olmuyor deniyordu.

siz doğrudan gidebildiniz mi?

arkadaşlar benim annem tiroid hastası..ssk göztepeden 1 kere randevu alabildik,oda gece 12 den sbaha kadar bekleyip alabildik numarayı...endokrinde çok kötü randevu alma..yaklaşık 2 aydır da hergün netten online almaya çalışıyom ama hep dolu..siz nasıl gidebiliyosunuz bi anlatın nolur....1 kere yeditepe ünv gitti annem..orda yapdırdı bikaç tahlili ama her defasında da o kadar para veremiyo....

arkadaşlar benim annem tiroid hastası..ssk göztepeden 1 kere randevu alabildik,oda gece 12 den sbaha kadar bekleyip alabildik numarayı...endokrinde çok kötü randevu alma..yaklaşık 2 aydır da hergün netten online almaya çalışıyom ama hep dolu..siz nasıl gidebiliyosunuz bi anlatın nolur....1 kere yeditepe ünv gitti annem..orda yapdırdı bikaç tahlili ama her defasında da o kadar para veremiyo....

maltepe-idealtepe arasında denge iç hastalıklar diye bir yer var, ama tabii orada da katkı payı var, yeditepe ne kadar bilmiyorum ama belki daha uygundur. maalesef endokrinoloji bölümü çok az yerde var, çünkü uzman sayısı da çok az :gitme:

fatih sultan mehmet hastanesinde varmış
internetten randevu da var
onun dışında da dahiliye olan her hastanede var sanırım
özellerde de ssk bağkur fln olunca çok az bi ücretle muayene olunuyor ama testler olunca çok tutar mı bilmiyorum

Son düzenleme:
maltepe-idealtepe arasında denge iç hastalıklar diye bir yer var, ama tabii orada da katkı payı var, yeditepe ne kadar bilmiyorum ama belki daha uygundur. maalesef endokrinoloji bölümü çok az yerde var, çünkü uzman sayısı da çok az :gitme:

Merhaba,

Dengede Arif Bey e gidiyorsunıuz sanırım memnun olduğunuzu yazmışsınız, peki tahlillerinizide dengedemi yaptırıyorsunuz, öyleyse güvenilirmidir sizce tahlilleri ben daha önce zayıflama amaçlı gitmiştim dengeye birsürü tahlil yaptırmıştım ozaman ama şimdiki gibi değildi sadece zayıflama ve estetik merkeziydi ozamanlar, açıkçası laboratuvarı çokta güvenilir gibi gelmemişti hemşire damarımı zor bulmuştu. Tabi şimdi değişmiş bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

Back