- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi SEPTEMBER LOVE
anadolu yakasında devlet hastanesınde endokrınojojı bolumu hengı hastande var :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kartal yavuz selim hastanesinde endokrin bölümü vardı.Doktoru ayrılmış.Şimdi ise genel cerehhi ilgileniyor.Belki tekrar başka doktor gelir.Ben de bakıyorum.
marmara üniversite hastanesinde var ben gittim memnun kaldım
bende marmara ünv hastanesine gidiyorum şule hanım doktor
Selam geçmiş olsun bende E-5 maltepe delta hodpital doç.dr. ARİF YÖNEM gidiyorum sigortayla anlaşmalıları var iyi bir hekim..gata da görevli sanırım
Arif Bey çok iyi, ben de onun hastasıyım yaklaşık 3-4 yıldır. Ama Delta'ya mı geçmiş? Sorun değil gerçi o nereye, biz oraya
arkadaşlar benim annem tiroid hastası..ssk göztepeden 1 kere randevu alabildik,oda gece 12 den sbaha kadar bekleyip alabildik numarayı...endokrinde çok kötü randevu alma..yaklaşık 2 aydır da hergün netten online almaya çalışıyom ama hep dolu..siz nasıl gidebiliyosunuz bi anlatın nolur....1 kere yeditepe ünv gitti annem..orda yapdırdı bikaç tahlili ama her defasında da o kadar para veremiyo....
maltepe-idealtepe arasında denge iç hastalıklar diye bir yer var, ama tabii orada da katkı payı var, yeditepe ne kadar bilmiyorum ama belki daha uygundur. maalesef endokrinoloji bölümü çok az yerde var, çünkü uzman sayısı da çok az :gitme: