Anadolu yakasında önerebileceğiniz hamile pilates yada yoga kursu var mı?

Arkadaşlar Kartal Kadıköy arası önerebileceğiniz hamile pilatesi yada yoga kursu var mı?

Merhaba,tesaduf gordum mesajini,
Ben ilk yoga ile tanistigim yeri -yoga akademi- tavsiye ederim,bir cok subesi var...bildigim kadariyla da hamile yogasi da var..ustelik ilk ders ucretsiz veriyorlar..ben bagdat caddesindkine gitmistim ama kucukyali da da varmis simdi baktim.hic bisii degilse nefes ogrenmis oluyorsun ki bu da cok zaman kullanilan bir teknik:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,tesaduf gordum mesajini,
Ben ilk yoga ile tanistigim yeri -yoga akademi- tavsiye ederim,bir cok subesi var...bildigim kadariyla da hamile yogasi da var..ustelik ilk ders ucretsiz veriyorlar..ben bagdat caddesindkine gitmistim ama kucukyali da da varmis simdi baktim.hic bisii degilse nefes ogrenmis oluyorsun ki bu da cok zaman kullanilan bir teknik:)))

Çok teşekkür ederim:)

Gebelik takibimi Kozyataği Central hospitalda yaptırıyorum. Ben gitmiyorum ama orada hamileler için pilates kursu var.

Bende Central hospital Fatmanur Hanım'a gidiyorum.Pilates için görüştüm fiyatlar biraz pahalı geldi başka yerler için araştırma yapıyorum.Yinede öneriniz için çok teşekkür ederim:)

Çok teşekkür ederim:)
canım merhaba,

ben iki hocayla çalıştım şimdiye kadar. ikisiylede seneler boyu çalıştım ve inanılmaz memnun kaldım.
Şimdiki hocam pozitif, bıcır bıcır biri. Üstelik işinde profesyonel. Vucüdünun neyi istediğine anında tanı koyup uyguluyor, sonuçtan memnun kalıyorsun. Yeri Kozyatağı'nda.

merhaba konuyu hortlatmak gibi olucak ama sonradan okuyucak arkadaşlar içinde yazmak istedim.

2015 yılında kadıköy merkezde açılan bir şubemiz var

alttaki linkden canlı destek sistemimizi kullanarak sorularınıza hızla yanıt alabilirsiniz

Back
X