Saç Rengi ve Saç Boyama Anadolu yakasında kuaför arıyorum!!!

anneboleyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
103
2
621
İstanbul
Arkadaşlar benim 10 yıldır gittiğim kuaför malesef kapandı. Saçlarımı hem kestirmek istiyorum (belime kadarlar şimdi) biraz hem kat olsun, hem de azıcık rahatlayayım diye. Hem de değişik bir renk istiyorum, gölge balyaj röfle cinsi filan birşeyler. Ama kimseye güvenip elletemiyorum. Anadolu yakasında, kadıköy bostancı arasında çok pahalı olmayan, orta halli hem kesimi iyi hem de beni civciv misali dolaştırmayacak bir yer arıyorum. Pendikte Aydın Taner diye bir yer önerdiler ama hiç denemedim. Biraz da huysuzum, eğer istediğim gibi olmazsa ağlarım filan senağlama Ne olur bana yardımcı olun. Bunu bu pazar artık halletmem lazım. Önerilerinizi dört değil sekiz gözle bekliyorum....

evet cnm ben pendikte oturuyorum ve 4 senedir giderim o kuaföre diger kuaförlere göre daha fiyatlı ama maltepeye falanda gittim oralardan daha uygun ve her defasında hep istedigim renk ve modelle çıktım ordan hizmette süper bence aydın taner derim :))

merhaba,
aydın taner müşterisi idim, evet erkekleri çok becerikli, kesimde de boya konusunda da ,, fiyatları biraz yüksek gelebilir
ben tesettür bölümüne giriyordum ve orada zeynep diye bir bayan hem acaip kazıklamıştı beni hem de hiç güzel yapamamıştı kesimi berbat dikkat et erkeklere yaptır oradan çıkan bayanların saçlarını hakikaten güzel bulurdum.

Allah Allah ne zaman böyle bi konu açtım die düşünüyorum bende:roflol::roflol:

Aynı yazıyı msnde nick olarak yazmıştım çünkü bende Anadolu yakasında adam gibi bi kuaför arıyorum.

Daha önce caddede bi kuaförüm vardı acayip memnundum ama kapandı orası.Daha sonra Maltepede caminin karşısında bir yere başladım 2-3 kere boyattım ama hiçbiri istediğim gibi olmadı.Her çıkışımda ağlayacak gibi oluyodum o kadarda para bayılıyordum yani

En son yine caddede gittim orayıda tutmadım.İnanın lüks semtte olması önemli değil kuaförün.Çalışanlar işin ehli değilse isterse parisin göbeğinde olsun.Şimdi yana yakıla doğru düzgün bir kuaför arıyorum.Göztepede Kuaför Vedat var arkdaşımn kardeşi çalışıyor.Sanırım bugün yada pazar gün oraya gidicem.Umarım bu defa istedğimi bulurum ve değişmez kuaförüm olurkafamçokkarıştı
Deneyimlerimi paylaşırım sizlerle.Aydın taneride merak ettim nette bir araştırayım.Belki oraya giderim.

uskudar kurucesmede ki kiz kulesi kuaforde kesinlikle hidir beyi öneririm

Arkadaşlar sağolun yorumlarınız için! Aydın Taner'e gittim. Evet denildiği gibi biraz pahalı. Ama süprizle karşılaşmıyorsunuz kesinlikle! Kesimimden tamamen ben memnun kalmasamda gören herkes hem balyajı hem kesimi çok beğendi. Biraz uzak ve biraz pahalı ama değer! Kuaförün tek eksisi haftasonu aşırı kalabalık ve malesef randevu sistemiyle çalışmamaları...

geç kalmışım sanırım ama bir dahakine
maltepe erdinç kuaförü dene derim
ama elemanlarını değil erdinçi

göztepede ferhat tuhan var orasıda iyidir
mehmet tatlı var
natılusda alı gür var
maltepe carrefourda kırıktarak ali var iyi yerler

Inanamıyorum aynı konuyu aynı başlıkla ben açmışım seli isimli editör kuaför paylaşmak yasaktır diyerek konuyu kilitlemiş.oysa burada kuaförpaylaşımı yapılmış neden çifte standart?ben bu bilgisiz editörü site yönetimine nasıl şikayet ederim arkadaşlar bu kadar ihtiyacım olan bi konuda gereksiz yere başlığımı kilitlemiş .üstelik bu sitede doktor paylaşımı bile yapıyoruz kuaför tavsiyesi neden yasak olsun ayrıca bu başlık dvam ederken bana neden bu yapıldı merak ettim.çok sinirliyim umarım kk yönetiminden bi cevap gelir..

kozyatagı moder camı yanında sytles kuafor var harıka kesım boya manıkur pedıkur hızmetlerı muhtesem bılgınıse arkdaslar guler yuzlerıyle hızmetıyle baska yere gıtmem harıkalarr

Son düzenleme:
kozyatagı moder camı yanında sytles kuafor var harıka kesım boya manıkur pedıkur hızmetlerı muhtesem bılgınıse arkdaslar guler yuzlerıyle hızmetıyle baska yere gıtmem harıkalarr

cnm ben oraya yakınım baya..fiyatları nasıl? kesim ve boya?
bende hem iyi olsun hemde bana yakın olsun istiyorum..yani bi de minibüs otobüs parası vermek istemiyorum

slm ben yıllarca etilere gittim ama artık bakırköye gidiyorum çünkü hakan kösenin ekibinden biri orda yer actı inan bana süper ötesi ünlülerin sacını yapan biri şimdi orada fiyatlarıda çokkk uygun bence kesin oraya git.saç çok çok önemli yer faketmemeli...

tesstr bolumu yok canım malesef ama o rada arzu kuaforde var oda gercekten ıı bı kuafordur bayan kuafor kendısı claısaanlarıda bayan

merhaba,

bakırköy'de hakan kösenin ekibinden olan kuaförün detayları nedir?

--------------------------------------------------------------------------------

slm ben yıllarca etilere gittim ama artık bakırköye gidiyorum çünkü hakan kösenin ekibinden biri orda yer actı inan bana süper ötesi ünlülerin sacını yapan biri şimdi orada fiyatlarıda çokkk uygun bence kesin oraya git.saç çok çok önemli yer faketmemeli...

arkadaşlar maltepede işini iyi yapan ve fiyatları ucuk olmayan bir kuaför yok mu..kep için bi kuaföre gittim maltepede eve geldiğimde aglıycaktım..kuzenimin düğünü için bi kuaföre gittim eve geldim sacım indi..begenmediğimi söyleyincede adam afra tafra yaptı..cok sinir oldum..ve daha böyle bir cok anım var..tecrübelerim sayesinde size maltepenin en kötü kuaförlerinin adını verebilirim..ama biride bana iyi ve uygun yapan bir kuaför söylesin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…