Kızlar lütfen yardım edin kadıköy taraflarında yada anadolu yakasında başka biyerde kına gecesi için mekan arıyoruz.. ama maddi açıdan uygun olmalı, malum masraflar:sinifsinif::gitme:
50 kişilik gibi düşünüyoruz şuan..kozyatağında oturuyorum süper oluuur:dance:
:) süper olmuş bu.benimde 28 mayısta kına gecem var allah izin verirse kozyatagı çilek mobilyanın sokagında arkadasımın küçük bi cafe restoran tarzı dükkanı var ve orda yapacagız bizde 50 kişi olacagız.genelde d.günü organizasyonları yapıyolar.senin kınan ne zmn ? dilersen sizi görüştürebilirim en azından bi fikrin olmuş olur cnm
5haziranda yapmayı düşünüyorum kına gecesini, nikahım 12haziranda, 1hafta önce die düşündük...aslında baştan evde düşünüyoduk, oteller filan çok pahalı ama sonradan kafe tarzı biyer olsa fena olmaz dedik..
canım fiyat olarak ne civarlarda olur acaba bilgi verebilirmisin? bide adı nedir belki görmüşümdür?guclubacismile
merhabalar,
dede bistronun sahibiyim ismim aylin,
size daha iyi yardımcı olmak amacıyla telefonumu veriyorum.0216 380 28 22 konuşarak nasıl birşey istediğinizi tasarlar daha net bir fiyat çıkartırız.ben bu işi tüm aksesuarlarıyla tamamen organize ediyorum.kaftan hariç küçük hediyelerde hazırlıyorum.ama rakam olarak gözünüzü hiç korkutmayacak rakamlar çıkartıyorum.amaç kızların en önemli günlerini unutulmaz kılmak...telefonunuzu bekliyorum...
Bende böyle bi yer arıyorum telefon harici mail adresi felan yokmudur bilgi alsak .. İş yerinde şuan telefon kullanamıyorum da
Ben de Koşuyolunda Baççe Cafe diye bir yeri ayarladım. Bahçesinde yapılacak kına. Canlı müzikle beraber 70 kişilik bir organizasyon 1400e tuttu. Bilginiz olsun, belki bakmak istersiniz, hoş bir mekan. Eğer kapalı kısmı tercih edilirse fiyat daha uyguna geliyor.
Ben de Koşuyolunda Baççe Cafe diye bir yeri ayarladım. Bahçesinde yapılacak kına. Canlı müzikle beraber 70 kişilik bir organizasyon 1400e tuttu. Bilginiz olsun, belki bakmak istersiniz, hoş bir mekan. Eğer kapalı kısmı tercih edilirse fiyat daha uyguna geliyor.
merhabalar,
dede bistronun sahibiyim ismim aylin,
size daha iyi yardımcı olmak amacıyla telefonumu veriyorum.0216 380 28 22 konuşarak nasıl birşey istediğinizi tasarlar daha net bir fiyat çıkartırız.ben bu işi tüm aksesuarlarıyla tamamen organize ediyorum.kaftan hariç küçük hediyelerde hazırlıyorum.ama rakam olarak gözünüzü hiç korkutmayacak rakamlar çıkartıyorum.amaç kızların en önemli günlerini unutulmaz kılmak...telefonunuzu bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?