• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu yakasında iyi bir hastane tavsiyesi nolur...

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlarım ,biz de eşimle 15 aydır çocuk sahibi olamadık 2.5 yıl d.kontrol hapı kullanmıştım bırakalı 20 ay oldu bebek planlamamızın üzerinden de bugün itibariyle 15 ay geçti çünkü bugün adet oldum :19:
2 kere yumurta takibi yaptırdım hormonlarıma bakıldı her şey normal bulundu yumurtlamam var hormonlarım iyi eşimin sperm tahlili de gayet iyi ama olmadı işte.35 günde bir düzenli adet oluyorum en son 4 ay önce doktora gitmiştim çok yoruldum süreçte, biraz da üzüldüm ve bıraktım. Eğer yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen bana İstanbul Anadolu yakasında gidebileceğim bir hastane ya da doktor tavsiyesinde bulunsun. Günlerdir nette okuyorum ama işe yarar bir bilgiye ulaşamadım. Ancak zamanım kısa, öğretmen olduğum için önümde 2 ay tatilim var düzgün değerlendirmem ve iyi bir doktora, gerekirse de tüp bebek merkezine gitmem lazım. Okullar açılınca hiçbir yere yetişemiyorum çok zor oluyor zaten önümde sadece 2 adet dönemi var. Merakla bekliyorum tavsiyesi olanları

bu arada kür falan da olur daha önce hiç denemedim. Eğer iyi bildiğiniz kür karışımları varsa hamile kalmaya faydası olacak onları da benimle paylaşırsanız mutlu olurum

Back