Doğuma Hazırlık Anadolu yakasında hijyenik sir ağda merkezi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dolunayasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
259
23
68
İstanbul
Selam arkadaşlar hamileyken hijyenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz bildiğiniz anadolu pendik civarları benim için daha uygundur tabi var mıdır sadece bayanların çalıştığı temiz sir ağda yapan kuaför veya merkeZ?

Daha önceden Pendik çarşıda Aydın Taner Kuaföre gidiyordum. Hiç sorun yaşamadım. Ama hamileyken iki kere hatta üç kere düşünmek gerek.
Erkek çalışanlar var ama bu bölüm zaten farklı bir yerde sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Aslında en temizi evde halletmek bu işi :)

Ben de işte erkek çalışan olsun istemiyorum yalovada bir gittiğim yer vardı şuan yaşadığım yere uzak kalıyor normal de ev de hallediyordum ama canım çok acıyor başkası daha rahat çekiyor haliyle doğum sonrası bi de onla uğraşmak istemiyorum :) keşke tüysüz olsak yav istemiyoruz gene varlar :)))))

Keşke valla :)
Ben hamilelikten önce epilasyona gitmiştim. onun nimetlerinden yaralanıyorum şuanda :)
ama yine de doğumdan önce bir gitsem iyi olacak. Tuzla civarında bir yerler bakıyorum ben de ama gidip gitmemek konusunda kararsızım hala.

Merhaba..
Kozyatağı metro durağına çok yakın Duru Estetik var. Sadece güzellik merkezidir. Ve bayanlar çalışıyor. Hijyen konusunda ve kullandığı ürünler konusunda çok iyidir. Fiyat kalite kıyaslaması yaparsak fiyatları da uygun. Çok uzun yıllardır gidiyorum. Tavsiye ederim.
(0216) 445 96 92

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…