Anadolu yakasında hastane

nayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
171
5
41
Selam;

Doktorum, doğum için kendi hastanesi dışında gelebileceği hastaneler söyledi. Anadolu yakasında Kadıköy Şifa, Özel Selimiye Hastanesi, Koşuyolu Medipol hastanesi birde kendisinin doktoru olduğu Özel Anadolu Hastanesi (Biraz vasat bi hastane o yüzden pek sıcak bakmıyorum)
Hangisini önerirsiniz? CADIARZU
Normal doğum yapmak istiyorum buna istinaden doktorum istersen Medipol olsun dedi. Biliyorum bunları konuşmak için henüz erken ama endişe işte:dance:
Önerilerinizi bekliyorum....

kadikoy sifa (ataşehir ) tek geçerim. Oranın başhekimi yasemin yakut hn da super bir kadındogumcudur. hastanede super bir arastır derim ben

kadikoy sifa (ataşehir ) tek geçerim. Oranın başhekimi yasemin yakut hn da super bir kadındogumcudur. hastanede super bir arastır derim ben

Kadın doğumcum yani kendi doktorum bu saydığı hastanelere gelebileceğini söyledi. İlgilendiğin için teşekkür ederim.

en medıpole gıdıyorum cok da tavsıye edıyorlar
Tıvvı donanımıda ıyıymıs ben cok arastıramadım henuz

en medıpole gıdıyorum cok da tavsıye edıyorlar
Tıvvı donanımıda ıyıymıs ben cok arastıramadım henuz

Doktorumda aynı şeyi söyledi medipol için, bebek yoğun bakım ünitesi açısından orayı tercih edelim dedi.

canım doktorunla ne zaman konuştun yeni yasada durumlar farklı imiş. her doktor her hastaneye gelemeyecekmiş ??? seninkine bunu tekrar sorsana

canım doktorunla ne zaman konuştun yeni yasada durumlar farklı imiş. her doktor her hastaneye gelemeyecekmiş ??? seninkine bunu tekrar sorsana

Cumartesi konuştum nasıl yanii gelemeyecek yaa resmen bütün doğru düzgün haklarımız alınıyor elimizden. Haziranın 7 sinde tekrar gideceğim gittiğimde sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…