Gelinbaşı ve Gelin Tacı Anadolu Yakasinda Gelin Başı Kuaför önerim

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
Arkadaslar, ben bu Mayis'ta evlendim. Forumunuzdaki önerilerden Ferhat Tuhan Kuaförü buldum. Ferhat bey muhtesem, işini çok iyi biliyor; ne istediginizi anlıyor ve yapabiliyor; eli de cok cabuk ve fikir de degistirseniz hemen degisiklikleri uygulayabiliyor. Ama bence herseyden cok cok daha onemlisi surekli guleryuzlu ve sabirli olmasi...Daha ilk gorusmemde icimi cok rahatlatmisti; bosa da cikmadi; herhangi bir seyde tereddut ederseniz, hemen istediginiz hale getiriyor. Duvagın sekillendirilmesinde ayrica basarili; eger isterseniz oylece duz birakmak yerine duvaga da sekil veriyor; fotograflarim muhtesem cikti.
Ben makyajimi da orada yaptirdim; ondan da memnun kaldim, yine de makyaj icin onceden prova yaptirmanizi oneriyorum. Sac icin bence gerek yok cunku Ferhat bey zaten modelden modele hizla gecebiliyor; taa ki tamamen mutlu bir gelin görene kadar...
Hepinize mutluluklar...

benim de düğünüm yakında ve ferhat tuhan a gitmeyi düşünüyorum sen memnun kalmışsın anladığım kadarıyla..ben de gittim görüştüm olumlu bi hava aldım ama yine de bi sürprizle karşılaşır mıyım diye de düşünüyorum kararsız kaldım yani iç rahatlığıyla güvenebilir miyim sence

nerede ki bu Ferhat Tuhan kuaför ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…