merhaba, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. ben hangi ilkokula göndereceğime karar verip, o okulun anaokuluna başlatmak istiyorum.
ön kayıt indiriminden faydalanabilmemiz için nisan başına kadar karar vermeliyiz. ancak çok şaşkınım.
çevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ataşehirdeki anafenin bayağı pahalı olacağını duydum. kampüse çok yatırım yapıyorlarmış.
acıbadem Doğuş koleji ile ilgili bir bilginiz var mı acaba?
ataşehirdeki anafeni eledim yerine gidip baktım daha inşaat halinde eylüle yetişmez bence . bugün istanbul coşkun kolejine gittim açıkca beğendim IB programı var . 23 gibi fiyat söylediler .pazarlıkla 20 yapsalar bile beni aşar . sanırım okyanusu seçecegim . hakkında olumlu şeyler duyuyorum hep . ama çoşkuna gönderebilmeyide çok isterdim
anafen benim düşündüğüm okullardan biri değil ama ataşehir anafen 2013-2014 e yetişecekmiş. MEB inşai faliyetlerin mayıs ayında bitmiş olmasını şart koşuyor.
akabinde müfettişler okulu geziyor. yetkililer mayısta okulun biteceğini söylediler.
Merhabalar..benim oglum istek okullarina gidiyor.busene ucuncu yili anaokulunda.seneye birinci sinifa baslayacak.cok ama cok memnunum.bir aksilik cikmazsa uzun yillar buraya gondermeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?