kızlar bu nee yaa hastaneler uçmuş:)bende yeni doğum yaptım normal oldu doğumum 9 ay boyunca kontrole gittiğim doktorum aynı zamanda doğumumada girdi bir daha hamile olsam yine aynı doktora giderim okadar memnunum yani hem doktordan hemde hastaneden.Doğum yapalı 50 gün oldu ve ben sgk 200 tl ye doğum yaptım.Ama doktorunu çağırırsan 150 tl fazla veriliyor epidural için ise 200 tl daha fazla veriyorsun.Benim doğuma gittiğim gece kendi doktorum nöbetçiydi ve ben toplam 2 saat sancı çektim baygınlık geirince bana sakinleştirici iğne yaptırdı 10 dk sonra doğumhaneye aldı hiç sancım yoktu 10dk sonra bebeğimi kucağıma aldım ve akşama da taburcu oldum :))çok rahat bi doğum yaptım.Sadece 200 tl ye verdim hastaneye:))).ALLAH herkese böyle bi doğum nasip etsin.
merhaba arkadaslar anadoluyakasinda ozel hastanede dogum yapanlar ucretlerini yazabilirlermi.ve memnun kaldiniz mi .dr ve ilgiden.ben kismet olursa epudural normal dusunuyorum.ve bu surekli kont.hastane degilde yakinda baska hast. doktoru cagirinca nasil oluyor fiyat nasil anlasiliyo.
hastaneler hakkinda 2009 daki fiyat olarak normal ,sezeryan ,epudural bilen varsa yazarsa sevinirim.
Acibadem hast. normal 6.300 tl sezeryan dogum 8.900 tl. Epudural norm.7.800
:1hug:
tesekkurlera.s.
canım sen hangi hastanede doğum yaptın
anadolu yakası PENDİK ÖZEL ÖZKAN HASTANESİ
hangi doktora gittin acaba
cnm benim veznenin bilgisi yok veznenin arkasındaki odaya girip sorman lasım orası ilgileniyor o işlerle ben 6 ayoldu doğum yapalı 200 tl verdik normal doğuma epidural normal için 150 tl fark sezeryan için 400 tl demişlerdi tabi ssk olanlar için bu fiyatlar ayrıca ben 9 ay boyunca oraya gittim muayeneye sadece muayene ücreti ödedim ozamanlar 27 liraydı sonra 12 ye indirmişlerdi son ayımda tekrar 27 lira olmuştu öyle tahlil vb tetkikleri ben devlet hastanesinde yaptırıp götürüyordum doktorum uyarmıştı bu konudaben çok memnun kaldım bende tuzlada oturuyorum yani sürekli gidip geldim
canım benim doğumuma daha baya bi var henüz 11 haftalığım.
benim doktorum GATAda doktorumdan çok memnunum ancak GATAda sivillere hayati durum olmadıkça doğum yaptırmıyolarmış doğumu dışarda yaptırıcam sgklıyım. doktorumu dışardan getirirsem bu fiyatlara ek ücret alıyolar mı bilgin var mı?
cnm benim zamanımda yanlış hatırlamıyorsam kendi doktorunu istersen doğuma 200 yada 300 tl fark veriordun ama benim doktorum ogün nöbetçiymiş benim şansıma fark vermedm ama hastane ve doktor olarak tavsiye edebilirim sana özkan hastanesini çok temiz ve çok güzel ilgi var hastanede istersen googleden özkan hastanesi diye girersen numarasını alıp arayıp bi sorarsın sAna daha iyi bilgiyi hastane verir ben yanıltmayım şimdiden hayırlı doğumlar ALLAH yardımcın olsun
ilgin ve yardımın için çok teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?