Memnun kaldığınız, bu merkeze gittim personelden uzmandan merkezin müşteriye davranışından memnun kaldım diyebileceğiniz lazer epilasyon merkezlerini bu başlık altında konuşalım mı?
Benim tercihim kesinlikle Ladonna Poliklinik. Kullandıkları lazer sistemleri çok iyi ince kıllarda bile çözüm alabiliyorum.
sağol canım paylaştığın için. as estetik ile ilgili yorumlar genelde olumlu. olumsuzlarda insanın aklını karıştırıyor. gerçi her yerde hem olumlu hem olumsuz yorumlar olacaktır :/As estetiği ben denedim genital ve koltuk altım orda oldu.Genel olarak memnunum ürün satmak v.s için baskı yapmıyorlar. 1 seansım kaldı sanırım.2 bölge için geçen yıl 6 seans+6 kontrol 300 tl vermiştimÇalışanları güler yüzlü samimiler şuandada kampanyası varmış sanırım mesaj gelmişti tam anımsayamıyorum fiyatı ama tüm vücut içindi.Ortamda genel olarak hijyen.Ben paket olarak almıştım parayıda en başında ödemiştim.Öyle parayı aldık işimiz bitti nasılsa gibi davranmadılar bana.
iyi olmuş bence. çünkü reglden 3 gün evvel yaptırmayın diyorlar. en iyisi regl bittikten sonra gitmek.Kadıköy şubesi canım.Ben persembe de gidemicem malesef malum nedenlerden dolayı.keşke pazartesi günki randevumu ertelemeseydim.
fiyat bilgisi paylaşır mısın canım?Benim tercihim kesinlikle Ladonna Poliklinik. Kullandıkları lazer sistemleri çok iyi ince kıllarda bile çözüm alabiliyorum.
ben 4 arkadaşımla beraber ümran tıp merkezine gittim hepimiz de çok memnun kaldık 8 seansta yüzde 80 azalma oldu verdiğimiz ücret bedavaydı 4 kişi olduğumuzdan indirim de yaptılar .hem hastane olması da güven veriyorMemnun kaldığınız, bu merkeze gittim personelden uzmandan merkezin müşteriye davranışından memnun kaldım diyebileceğiniz lazer epilasyon merkezlerini bu başlık altında konuşalım mı?
Lazer epilasyona başlamak istiyorum ve kimisi şu merkezden çok memnun kaldım derken kimisi aynı yere kesinlikle gitmeyin diye yorum yapıyor :/ bunun nedeni kıl yapısından mıdır ten renginden midir nedendir?
Birde paket mi almak seans mı tercih etmek daha doğru olur. Paket alıp bir yere bağlanmak çok mantıklı gelmiyor, belki memnun kalmıycam v.s. Seans başı ücret ile gidince de maliyeti çok artıyor.
Lazer epilasyon tercihlerinizi memnuniyetinizi memnuniyetsizliğinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?