• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Anadolu Yakası Lazer Epilasyon Merkezi

Memnun kaldığınız, bu merkeze gittim personelden uzmandan merkezin müşteriye davranışından memnun kaldım diyebileceğiniz lazer epilasyon merkezlerini bu başlık altında konuşalım mı?

Benim tercihim kesinlikle Ladonna Poliklinik. Kullandıkları lazer sistemleri çok iyi ince kıllarda bile çözüm alabiliyorum.

As estetiği ben denedim genital ve koltuk altım orda oldu.Genel olarak memnunum ürün satmak v.s için baskı yapmıyorlar. 1 seansım kaldı sanırım.2 bölge için geçen yıl 6 seans+6 kontrol 300 tl vermiştimÇalışanları güler yüzlü samimiler şuandada kampanyası varmış sanırım mesaj gelmişti tam anımsayamıyorum fiyatı ama tüm vücut içindi.Ortamda genel olarak hijyen.Ben paket olarak almıştım parayıda en başında ödemiştim.Öyle parayı aldık işimiz bitti nasılsa gibi davranmadılar bana.
sağol canım paylaştığın için. as estetik ile ilgili yorumlar genelde olumlu. olumsuzlarda insanın aklını karıştırıyor. gerçi her yerde hem olumlu hem olumsuz yorumlar olacaktır :/

Kadıköy şubesi canım.Ben persembe de gidemicem malesef malum nedenlerden dolayı.keşke pazartesi günki randevumu ertelemeseydim.:mad:
iyi olmuş bence. çünkü reglden 3 gün evvel yaptırmayın diyorlar. en iyisi regl bittikten sonra gitmek.
birde ben randevumu alırken hem reglden sonra hemde ay takvimini takip ederek alıcam. uzun zamandır epilasyonumu buna uyarak yapıyorum zaten. hem azaldı hemde daha uzun sürede çıkıyor. lazer epilasyonda da etkisi olacağını düşünüyorum.

Benim tercihim kesinlikle Ladonna Poliklinik. Kullandıkları lazer sistemleri çok iyi ince kıllarda bile çözüm alabiliyorum.
fiyat bilgisi paylaşır mısın canım?

Memnun kaldığınız, bu merkeze gittim personelden uzmandan merkezin müşteriye davranışından memnun kaldım diyebileceğiniz lazer epilasyon merkezlerini bu başlık altında konuşalım mı?

Lazer epilasyona başlamak istiyorum ve kimisi şu merkezden çok memnun kaldım derken kimisi aynı yere kesinlikle gitmeyin diye yorum yapıyor :/ bunun nedeni kıl yapısından mıdır ten renginden midir nedendir?

Birde paket mi almak seans mı tercih etmek daha doğru olur. Paket alıp bir yere bağlanmak çok mantıklı gelmiyor, belki memnun kalmıycam v.s. Seans başı ücret ile gidince de maliyeti çok artıyor.

Lazer epilasyon tercihlerinizi memnuniyetinizi memnuniyetsizliğinizi paylaşır mısınız?
ben 4 arkadaşımla beraber ümran tıp merkezine gittim hepimiz de çok memnun kaldık 8 seansta yüzde 80 azalma oldu verdiğimiz ücret bedavaydı 4 kişi olduğumuzdan indirim de yaptılar .hem hastane olması da güven veriyor

4 yer ile görüşmelerimin sonucunu ve fiyat bilgisini paylaşıyorum

komple bacak kol ve kol altı için;

kadıköy şifa ataşehir hastanesi: alexandrite ve diode ile çalışıyorlar
6 seans 9 taksit 3500 tl nakiti sormadım unuttum

as estetik ümraniye: yalnızca alexandrite
6 - 8 seans 9 taksit 1800 TL nakitte 1550 tl

formmed ataşehir: alexandrite
1 seans 363 t
5 seans 1500 tl nakitte değişmiyor

ümran tıp merkezi: alexandrite
8 seans 9 taksit 1500 tl nakitte değişmiyor

ümran tıp merkezi vasat bir yer, as estetik göze hitap ediyor, form med telefondan fiyat bilgisi aldım gitmedim, kadıköy şifa göze kulağa ve cebe hitap ediyor.

diode cihazının ne farkı var dedim, gelmeden önce bölgeleri jilet ile alıcaksınız jel sürücez daha konforlu ve acısız bir yöntem olucak dedi.

diode ile iki seans yaptıktan tüyleri azalttıktan sonra alexandrite ile devam edicez, daha az acı yaşıycaksınız dedi.

durum böyle. iki cihaz arasındaki farkı zerre bilmiyorum, gerçekten acı hissetmede ne kadar fark var aradaki 1500 diğeri 3500 olan farkı vermeye değer mi bilmiyorum. aradaki fiyat farkı ile 1,5 kişi daha epilasyon yaptırır.

Canım cemile hanıma gitmissin iğneli için. Ben As lazere gidiyorum ama bacaklarim ve kollarim için cemile hanıma gitmek istiyorum dk ne kadar ve memnun msun

L lykkeli yüz bölgesi için dakikası 1,5 tl diğer bölgeler ya 1 ya 1,25 tl hatırlamıyorum
iğneli epilasyon başka yer denemedim o yüzden kıyaslayamam ama şu ana kadar 7 ay kadar olmuştur ben başlayalı
iz kalma leke kalma gibi bir şey yaşamadım
işlem öncesi ve sonrası dezenfekteye önem veriyor cemile hn.

canım sen as estetikten memnun musun, hangi bölge için gidiyorsun bahseder misin biraz

Benden önce annem gitmişti o memnun tamamen bitti onunki diyebilirim. Ben daha bi seans gittim bikini kol altı çok güler yuzluler yasemin hanim var uygulama yapan ona gitmeni oneririm. Cemile hanımın yerini ve numarasını bana gönderir misin canım birde toplamda kaç kez gittin bitti mi tamamen

nurseyma nurseyma canım ben çene ve boyun bölgesi için gidiyorum, önümüzdeki seansta dudak üstüne başlayacağım. yüz bölgesi için bitme süresi 1 yıldır dedi cemile hn. 3 tüy de kalsa 1 sene sürer dedi. ben başlayalı tam hatırlamıyorum ama 6 ay kadar oldu sanırsam. hergün yada gün aşırı alırdım çene bölgesini. şimdi 1,5 iki ayı buluyor. epey azaldı ve güçsüzleşti.

regl öncesi dönem gitmiyceksin. reglden sonrada bir hafta geçsin sonrası en sağlıklı dönem epilasyon için.
bir de stresli sıkıntılı yorgun olduğun dönemde ağrıyı acıyı daha çok hissedersin dedi cemile hn.
ben birde dolunay takvimine denk getiriyorum
gitmeden öncede anestol sürüyorum anestezik etkisi için

Kızlar sonunda kadıköy şifa hastanesinde tüm vucut ilk seansimla bugün basladim lazere.burayla ilgili sorunuz varsa cevaplayabilirim.

CNM İSTANBULDA Bİ YER VAR GENİTAL 350 KOLTUK ALTI 100 TL VE BİTENE KADAR CNM

Arkadaşlar ben bir doktor arkadaşımın tavsiyesi ile santral ÜmranTıp Merkezine gidiyorum ,fiyat olrak çok pahalı değil ve gerçekten çok iyi sonuç aldım . herkese tavsiye ediyorum

arkadaşım cilt bakımı yaptırdı 1 seans siyah noktaları çıktu .. çok memnun kaldı .. sanırım 60 tl ödedi.ona da cildiye doktoru önermiş..ümran tıp da

pendik 216 yaşam ve güzellik merkezine gidiyorum memnunum paket satın aldım çünkü fiyatı daha uygun oluyor

Önemli olan lazer epilasyon tamamen bittikten bi sonra yapilan yorum oldugunu dusundugum icin tekrar danismak istiyorum. Bitirip memnun olaniniz varmidir?

Back