• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Anadolu Yakası Lazer Epilasyon Merkezi

Nihil

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
5.252
718
398
Memnun kaldığınız, bu merkeze gittim personelden uzmandan merkezin müşteriye davranışından memnun kaldım diyebileceğiniz lazer epilasyon merkezlerini bu başlık altında konuşalım mı?

Lazer epilasyona başlamak istiyorum ve kimisi şu merkezden çok memnun kaldım derken kimisi aynı yere kesinlikle gitmeyin diye yorum yapıyor :/ bunun nedeni kıl yapısından mıdır ten renginden midir nedendir?

Birde paket mi almak seans mı tercih etmek daha doğru olur. Paket alıp bir yere bağlanmak çok mantıklı gelmiyor, belki memnun kalmıycam v.s. Seans başı ücret ile gidince de maliyeti çok artıyor.

Lazer epilasyon tercihlerinizi memnuniyetinizi memnuniyetsizliğinizi paylaşır mısınız?

bir kk klasiği 'kimse lazer epilasyon yaptırmadı mı' diyeyim konuyu güncellemek için:KK14:

Bende yana yakıla anadolu yakası özellikle kadikoyden bir yer ariyorummmm. Kadıköy sifaya gidip memnun kalan yada anadolu yakSinda memnun oldugu bir yer olan arkadaşlar Allah rızası için tavsiye verssinn.:cry:

as estetik ümraniye şubesi ile görüştüm ben geçen haftalarda, şöyle iyiyiz böyle iyiyiz işte tüy yapınız tam bize göre falan konuştu konuştu görevli bayan.
yüz bölgesi için cemile ural'a gidiyorum 6-7 aydır. seans başı ücret alıyor, yüz için saati 90 tl. baya azaldı ve güçsüz çıkıyor tüyler, tüm vücut için de paket alımına zorlamayan güven veren bir merkez arıyorum

Bende yana yakıla anadolu yakası özellikle kadikoyden bir yer ariyorummmm. Kadıköy sifaya gidip memnun kalan yada anadolu yakSinda memnun oldugu bir yer olan arkadaşlar Allah rızası için tavsiye verssinn.:cry:
bir arkadaş beylikdüzü nde konuk mu konur mu diye bir merkeze gitmiş yüz bölgesi için, çok memnun kalmış. bana dedi sende oraya gitsene nasılsa iki ayda bir gidiceksin :/
kontrol seansları da oluyormuş, ayda bire tekabül ediyor. kartal maltepe civarından her ay beylikdüzü ne gitmeyi hiç gözüm kesmiyor

Cok tskler canim.ben dun kadikoy sifaya tum vucut 6 seans kayidimi yaptirdim bile.gecmisler ola.ins sonuc alirim.ilk seansim pazartesi.orayi ara burayi ara zaman geciyor arastirmaktan.artik bakalim. :)

as estetik ümraniye şubesi ile görüştüm ben geçen haftalarda, şöyle iyiyiz böyle iyiyiz işte tüy yapınız tam bize göre falan konuştu konuştu görevli bayan.
yüz bölgesi için cemile ural'a gidiyorum 6-7 aydır. seans başı ücret alıyor, yüz için saati 90 tl. baya azaldı ve güçsüz çıkıyor tüyler, tüm vücut için de paket alımına zorlamayan güven veren bir merkez arıyorum

Merhaba,
Vücut için Yenisahrada bir hastaneye gidiyorum,daha 2 seans gittim ama sterilizasyon,makine ve çalışanlar açısından gayet memnunum;ama tabi yüz için düşünüyorsanız benim gittiğim yerde çok çok gerekli olmadıktan sonra lazer yapmıyorlar.Açıkçası orayı tercih etmemdeki sebepte müşteriyi 'yürüyen banknot' şeklinde görmemeleri :)

Cok tskler canim.ben dun kadikoy sifaya tum vucut 6 seans kayidimi yaptirdim bile.gecmisler ola.ins sonuc alirim.ilk seansim pazartesi.orayi ara burayi ara zaman geciyor arastirmaktan.artik bakalim. :)
memnun kalırsın inş. ücret bilgisini de paylaşır mısın canım?

Merhaba,
Vücut için Yenisahrada bir hastaneye gidiyorum,daha 2 seans gittim ama sterilizasyon,makine ve çalışanlar açısından gayet memnunum;ama tabi yüz için düşünüyorsanız benim gittiğim yerde çok çok gerekli olmadıktan sonra lazer yapmıyorlar.Açıkçası orayı tercih etmemdeki sebepte müşteriyi 'yürüyen banknot' şeklinde görmemeleri :)
Merhaba,
yüz bölgesi için Üsküdar da cemile ural hanıma gidiyorum,
tüm vücut için lazer epilasyon düşünüyorum, gittiğin hastaneyi ve fiyat bilgisini paylaşabilir misin?

Hastanenin ismi Medient, isim vermede problem olmaz umarim.Cigdem hanim ilgileniyor fiyat konusunda kendisiyle gorusebilirsin, ben koltukalti-genital paket almistim.500 tl gibi bir rakam odedim.

memnun kalırsın inş. ücret bilgisini de paylaşır mısın canım?

Merhaba,
yüz bölgesi için Üsküdar da cemile ural hanıma gidiyorum,
tüm vücut için lazer epilasyon düşünüyorum, gittiğin hastaneyi ve fiyat bilgisini paylaşabilir misin?

Hastanenin ismi Medient, isim vermede problem olmaz umarim.Cigdem hanim ilgileniyor fiyat konusunda kendisiyle gorusebilirsin, ben koltukalti-genital paket almistim.500 tl gibi bir rakam odedim.
paket alımından sonra memnuniyetinin devam etmesi önemli. nasılsa ödemeyi aldık deyip savsaklamalarından endişe ediyorum, senin gittiğin yer müşteri memnuniyetini önemsiyor sanırım.
bir hafta kadar araştırıp içime sinen hastane ile başlıycam. teşekkür ederim paylaştığın için.

Canım tüy yoğunluğu önemli fiyat konusunda biliyorsundur .genital koltuk altı tüm bacak 2200 ücret çıktı bende .6 seans alex+nd yağ makinaları çift atişli yani.6da kontrol seansı var.anlayışlı insanlardı.randevuları kendilerinin ayarlayacagini söylediler.ben 3300 ödedim tüm kol ve göbekte var bende.başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Canım tüy yoğunluğu önemli fiyat konusunda biliyorsundur .genital koltuk altı tüm bacak 2200 ücret çıktı bende .6 seans alex+nd yağ makinaları çift atişli yani.6da kontrol seansı var.anlayışlı insanlardı.randevuları kendilerinin ayarlayacagini söylediler.ben 3300 ödedim tüm kol ve göbekte var bende.başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
bugün ilk seansında sanırım, nasıl geçti ilk intiban nasıldı paylaşır mısın canım

Pendikteyim, Estetikmede gidiyorum. Doktorumdan memnunum, cikan sonuctan da memnunum fakat benim 8 seanslik bi paketim vardi, ben rotusleri de saydigim icin bitti zannettim ve 5 seans daha aldim, megerse ilk paketim bitmemis, rotusler seans olarak sayilmiyormus, kimse uyarmadigi icin ikinci paketimi napacagimi sasirdim, baska bolgeme uygulatmayi dusunuyorum.
Paket alma taraftari degilim, keske almasaydim dedigim cok oldu ama Allahtan sonuc beni memnun ediyor, yoksa isim zordu..

Pendikteyim, Estetikmede gidiyorum. Doktorumdan memnunum, cikan sonuctan da memnunum fakat benim 8 seanslik bi paketim vardi, ben rotusleri de saydigim icin bitti zannettim ve 5 seans daha aldim, megerse ilk paketim bitmemis, rotusler seans olarak sayilmiyormus, kimse uyarmadigi icin ikinci paketimi napacagimi sasirdim, baska bolgeme uygulatmayi dusunuyorum.
Paket alma taraftari degilim, keske almasaydim dedigim cok oldu ama Allahtan sonuc beni memnun ediyor, yoksa isim zordu..
karışıklık olmuş :/
onlar da durumu takip etmiyorlar mı, sana söylememişler
kimi yer 6 artı 6 seans, kimi yerde 8 artı 8 seans olarak paket program uyguluyor, görüştüğüm as estetik 8 artı 8 seanstı, koltuk altı ve bacak bölgesi için 1400 gibi bir rakam söylediler bana.
aslında paket program benimde içime sinmiyor ama arada baya bir fiyat farkı oluyor, fiyat politikaları zaten paket programa zorluyor.
estetikmed hastane mi estetik merkezi mi canım, birde fiyat bilgisini de paylaşır mısın

karışıklık olmuş :/
onlar da durumu takip etmiyorlar mı, sana söylememişler
kimi yer 6 artı 6 seans, kimi yerde 8 artı 8 seans olarak paket program uyguluyor, görüştüğüm as estetik 8 artı 8 seanstı, koltuk altı ve bacak bölgesi için 1400 gibi bir rakam söylediler bana.
aslında paket program benimde içime sinmiyor ama arada baya bir fiyat farkı oluyor, fiyat politikaları zaten paket programa zorluyor.
estetikmed hastane mi estetik merkezi mi canım, birde fiyat bilgisini de paylaşır mısın
Estetik merkezi canim, fiyat olarak, ilk 8 seansimi 700 tlye aldim genital ve koltuk alti icin. 2. Paketim sadece genital o da 350 tl. İkinci paket bekliyor oyle valla :KK51: aslinda beni uyarmalari lazimdi ama o ilgilenen sekreterleri bastan beri sevmiyorum zaten, sorumsuzlar mi desem, paragozler mi desem bilemedim. As estetik de cok meshur burda, paketim olmasaydi ben de bi denicektim orayi.

teşekkür ederim paylaştığın için,
estetik merkezinden ziyade hastane ortamı daha tatminkar geliyor bana.

Canım randevu mu perşembeye aldirdim.emla krem surup gitmek istiyordum ama randevudan önce kremi suremedigim için randevuyu ertelettim.perşembe nasil geçtiğini yazarım buraya :KK17:

Canım randevu mu perşembeye aldirdim.emla krem surup gitmek istiyordum ama randevudan önce kremi suremedigim için randevuyu ertelettim.perşembe nasil geçtiğini yazarım buraya :KK17:
canım kadıköy şifa ataşehir şubesine mi kadıköy şubesine mi gidiceksin?

As estetiği ben denedim genital ve koltuk altım orda oldu.Genel olarak memnunum ürün satmak v.s için baskı yapmıyorlar. 1 seansım kaldı sanırım.2 bölge için geçen yıl 6 seans+6 kontrol 300 tl vermiştimÇalışanları güler yüzlü samimiler şuandada kampanyası varmış sanırım mesaj gelmişti tam anımsayamıyorum fiyatı ama tüm vücut içindi.Ortamda genel olarak hijyen.Ben paket olarak almıştım parayıda en başında ödemiştim.Öyle parayı aldık işimiz bitti nasılsa gibi davranmadılar bana.

Kadıköy şubesi canım.Ben persembe de gidemicem malesef malum nedenlerden dolayı.keşke pazartesi günki randevumu ertelemeseydim.:mad:

Back