Anadolu yakası kartal düğün salonu yardım

sedefbakir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
95
0
Arkadaşlar merhaba.. Bende uzun zamandır forumu takipteyim. Geçen haftada nişanı yaptık Allah'ın izniyle..
Bizde şuan düğün salonu arayışı içindeyiz. Nişanlımın ailesi sultanbeyli de oturuyor. Bizde Kartaldayız. İki tarafın kolayca ulaşabileceği bir salon bakıyoruz..
Şuana kadar Kartalda Beyzade ve manolya düğün salonlarını bulduk gidip görüşeceğiz. Bunlarla ilgili bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim.. Başka önerebileceğiniz salon var mı??

Merhaba, ben de o taraflarda salon arayışındayım. Beyzade gerçekten güzel gözüküyor. Fiyat alabildiniz mi? Bende Maber düğün salonunu beğenmiştim.

bnm arkdaşımın sultanbeylide olmuştu güzel bi salondu.iç dizaynı güzeldi yani. hatırlarsam yazarım. Ben de kartal civarında davet gibi yapmak istiyorum öyle oynamalı deilde moderen . az misafir olacak 100 150 falan. öneri alabilirm.

kartalda spor caddesine var bi salon, kartal statının orda. ismini hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…