Anadolu Yakası Ekim Anneleri'nin "Asya" Ziyareti

ay ölmeyin e mi ne güldüm nargileli tawlalı resme:)) maşallah hepsine..burdan büyüdükleini görmek çok garip bu duygu..yeni doğdukları zamanda koyduğunuz resimler geliyo aklıma..nası değiştiler..oyy yawrularım benim hepsi birbirinden güzel maşallah:) ekim anaları ii çalışmış:)

pembe toka bizimmkaydirigubbakcemile3 sizin olabilir ama
elifin verdiği çilekli toka kayboldu bende ona üzüldüm şeyma talip abi arabaya baksın bi kız çok beğenmiştim ben onları
elif aceba gönülsüz mü verdiaklinialirimsmile
pembe kutuma gelince, şuan kocikte yok :sinifsinif:(anladınız siz onu) hehehehe

canım olur mu öyle şey öbür tokamızda sizin olsun ilk buluşmada getiririm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ha bu arada sanırım sadece ben herşeyimi tam aldım hiç eksik yokkk.delikafadulden

maaşallah kuzulara, kocaman olmuşlar ve daha da güzelleşmişler :nazar:. anneler ve mamalar da çok tatlı kaydirigubbakcemile3 sefanız olsun yerimseniben

pembe toka bizimmkaydirigubbakcemile3 sizin olabilir ama
elifin verdiği çilekli toka kayboldu bende ona üzüldüm şeyma talip abi arabaya baksın bi kız çok beğenmiştim ben onları
elif aceba gönülsüz mü verdiaklinialirimsmile
pembe kutuma gelince, şuan kocikte yok :sinifsinif:(anladınız siz onu) hehehehe

tmm bakarız canım..
şapkada benim eher delikafadulden zaten her gittiğimiz yerde bişey bırakıyoruzzz
anammm haber yokmuuu valla bende görmedim dün ayrıldığımızdan beri neysee ohh be kurtuldukk kaydirigubbakcemile2
bu arada sağoll şeyma ya dünden beri üstü başı battıı püüü tüü püüüü unutmuştu ne güzell Sınıf Sınıf
aybik kutu kutu bende
aaa Kerem i unuttum onada ayrıca tşkk gün boyunca annesini üzmeyen kendi kendine onyn yakışıklımızıı kutluorzzzzz

ohhh iyi olmuş yerim onu yerrr..
kerem tşk eder..artık alıştı çocuk size napsın..

kocaman maşallah :nazar::nazar:size ne güzel bi buluşma olmuş ne mutlu size bebişlerde çok tatlılar :nazar:insan hangisini seveceğini şaşırır valla hepsi birbirinden güzel :nazar: hele o nargileli resimler sanki gerçekten içiyo gibiler Rabbim ömürlerini kendileri gibi güzel hayırlı eylesin evlatlarınızı size bağışlasın inşallah:emir_bebek:

seher önlükde bizim sanırım cnm ne güzel herkes birşeylerini unutmuş evin o halinde zaten herşeyi bulmak çok zordu malesef anıl kurtulamadın cnm evin yolunu sağ salim buldum başıma birşeyde gelmedi seher'im herşey için tekrar teşekkürler ama en çok teşekkür kerem'e canım benim hiç üzmedi kimseyi maşallah sana yakışıklı delikanlı

çok güzel bi buluşma olmuş burdan bile belli
oluyo bebeklerde maşallah hepsi birbirinden şeker oğlumun
geçen seneki halleri geldi gözümün önüne süper:lepi:

Back