Anadolu Yakası Ekim Anneleri'nin "Asya" Ziyareti

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
0
40
İstanbul
bugün nickiminkenarı eski nickiyle seherjikteydik:)
inanılmaz keyfli bir gün geçirdik sıcacık ev sahipliği için teşekkürler
asyacım sana da sevgiler bitanem(asyayla aramızda acayip pozitif bi elektriklenme oldu birbirimize kur yapıp durduk hehehe)
ayrıca mamalar süperdi hele tiramisuuuu:asigim:

hmmm bide bebikler coştu nargile çekmeye başladılar kesmedi bi tur da atavla çevirdiler:içelim:

Öncelikle seher cm ellerine ve yüreğine sağlık evinin kapılarını bize açtın çok güzel bir gün oldu opuyorumnanaktan
bizi üzmeyen bebişleride kucaklıyoruzzzz alkisalkisalkis
Bu arada aybik çok güzl resimler eklemişsin :lepi:

:enbuyukkk:

Resimlere yorum yapmayı unuttum :)) Alya hem ayağını hem elini ağzına sokuyomuş karar veremedi hanımefendi :))
Asya sürekli Arda'yla uğraştı bilmiyom artıkın
Bora kızı yani Hayat'ı önce sevdi koları arasına aldı anamm sonra bi baktık kızın kafasını çekiştiriyo işte erkek milleti değil mi delikafadulden
Kayra o efendi bebeğimiz
Bu arada Hayat ın son resme bittim :))))))))

Son düzenleme:
sehercim ellerine kollarına yüreğine sağlık herşey süperdi..
artıkın 3 gün de anca evi toplarsın
aybik resimler süper
kızımın resmine bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlık..

bu arada unutulanların listesini yazayım sahipleri benim desin
laciver kırmızılı şapka
siyah taşlı yüzük
pembeli toka
yeşilli düdüklü önlük
bide aybike senin pembe kutu anılda
şimdilik bulduklarım bunlar
sempatiksalakcinni

Herzamanki gibi süperiz hepimize maşallah diyim...bu arada boranın köpürmesine bittim köpür dedikçe köpürdü kuzu..Seher herşey için tşk ederiz..bu arada şeydadan haber varmı otobanda bıraktık onu hehehehehehehheheheheh

seher önlük bizim...bendede kasketi kalmış ardanın..

5227.jpg

5239.jpg

5249.jpg

5255.jpg

5353.jpg

5294.jpg

5319.jpg

Son düzenleme:
pembe toka bizimmkaydirigubbakcemile3 sizin olabilir ama
elifin verdiği çilekli toka kayboldu bende ona üzüldüm şeyma talip abi arabaya baksın bi kız çok beğenmiştim ben onları
elif aceba gönülsüz mü verdiaklinialirimsmile
pembe kutuma gelince, şuan kocikte yok :sinifsinif:(anladınız siz onu) hehehehe

Süpersiniz hatunlarrr,çokkk uzak olmasaydınız bende gelmek isterdim..boshayallersmile
Gerçi yakın olsada gelemezdim,grip oldum ses soluk çıkmıyo..
Umarım bi dahaki sefere gelebiliceğim bi yerde olurda bende katılırım sizee kaydirigubbakcemile5
öpüyoruz bütün melekleri ve annelerini..a.s.

şapkada benim eher delikafadulden zaten her gittiğimiz yerde bişey bırakıyoruzzz
anammm haber yokmuuu valla bende görmedim dün ayrıldığımızdan beri neysee ohh be kurtuldukk kaydirigubbakcemile2
bu arada sağoll şeyma ya dünden beri üstü başı battıı püüü tüü püüüü unutmuştu ne güzell Sınıf Sınıf
aybik kutu kutu bende
aaa Kerem i unuttum onada ayrıca tşkk gün boyunca annesini üzmeyen kendi kendine onyn yakışıklımızıı kutluorzzzzz

Son düzenleme:
Back