kızlar medical park tan salı gününe mehtap yazıcıoğlu na randevu aldım...hadi bismillah...hastane hastane gezinip karar vereyim derken bakmışsınız 9 aylık olmuşum...inşallah kısa sürede karar verebilirim...halen önerileri beklemekteyim bu arada.....
canım selimiye hastanesinin yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok...eğer normal doğum için de 700 ytl alıyorsa çok alıyor...mesela üsküdar hospital türk sezaryana 600 ytl katkı payı alıyor...normal doğuma 200 ytl filan...aklında bulunsun....
valla sizin tavsiyeniz üzerine gidiyorum...hastane yeni olduğu için problem olacağını sanmıyorum..kadına da kanım ısınırsa sorun olmaz...ben genelde erkek doktorlara daha çok güveniyorum operasyon konusunda ama deniycez bakalım...inşallah son gittiğim hastane olur da tüm takiplerimi oraya yaptırırım artık....
benim ve ailemdeki bütün hanımların doktoru aynı kişi ŞERARE ZAYER MORİDİ kartal'da dragos şifa hastanesinde çalışıyor yaklaşık 13-14 yıldır tanırız kendisini insan üstü bir enerjiye sahiptir ve bu yoğun temposuna rağmen güleryüzünü ilgisini asla esirgemez ayrıcada çok deneyimlidir hastanenin fiyatlarıda öyle çok uçuk değil tamda sizin istediğiniz gibi ama kartal size biraz uzak gelirmi bilmiyorum sevgiler..
erdem hastanesine giden varmı hiç ümraniyedeki? memnun olan orda doğum yapan yada kontrole giden?
ben dogumumu medipolde şule hanımla sezeryanla yaptim. doktorumuz referansliydi doktor arkadaslarimizin tavsiyesi ile gittik. o zamanlar doktor bana sert mizacli geldigi icin sikayetciydim ama simdi ovuldugu kadar var diyorum. eli cok iyi, neredeyse iz bile kalmadi her gecen gun azaliyor. soy ismini suan hatirlayamiyorum. 1,5 milyara maal oldu sadece dogum.
erdem hastanesine giden varmı hiç ümraniyedeki? memnun olan orda doğum yapan yada kontrole giden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?