• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anadolu yakası dış çekim mekan onerısı??

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
11.996
26.282
798
kızlar ıstanbul anadolu yakası için dış çekım mekan onerısı olan var mı???

aslında adalar da olabılır nostaljik olur ama nasıl gıdılecek falan problem dıye düşündüm
ole yapan var mı acaba ??

biz kalamış parkında yaptırmıştık dış çekimleri güzel yer hiç gittinizmi bilmiorum ama...
etraf gelin damat dolu oluo tanımadığın insanlarla selamlaşıyosun komik bi ortam ama güzel yer tavsiye edebilirim ama daha güzel yerler de vardır elbet bilmediğim...

biz kalamış parkında yaptırmıştık dış çekimleri güzel yer hiç gittinizmi bilmiorum ama...
etraf gelin damat dolu oluo tanımadığın insanlarla selamlaşıyosun komik bi ortam ama güzel yer tavsiye edebilirim ama daha güzel yerler de vardır elbet bilmediğim...

kalamış parkı guzeldır emınım kı hiç gıtmedım ama aklımda olsun canım cok sagol :16:

bende mekan araştırıyorum..ataşehirdeki botanik bahçe çok güzel..netten düğün çekimlerine baktım çok hoş çıkıyor

Son düzenleme:
biz haydarpasa tren garinda cektirmistik kasim geliniydim ben yagmurlu oldugu icin hava orasi olmustu kapali mekan diye:) cok da guzel olmustu:) ama eger gunesli olsaydi otag tepe ve hidiv asrinda cekim yapmayi dusunuyorduk fotografcimizla ole anlasmistik. iyi ki iki alternatifi de dusunmusuzz:))

Benim karşı yakada en beğrndğm mekan kavacık otağtepe parkıdır :-)
Boğaz manzaralı çekim istiyorsanız göz atmanızı öneririm ;-)

Back