- 17 Mayıs 2016
- 105
- 141
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan bezmialeme gidiyorum zaten Candan hanıma. Ama hiç not alınmıyor şaşırdık açıkçası, olmadı dediğiniz doktoru deneyelim. Teşekkür ederimbezmialem dragos vakıf hast.
cem koray fırat .
tüm kilo ve ölçümlerin not alınması gerekir.
Muayene ücreti nedir peki?Pendikte ozel muayenehane var. Hidayet Gursoy. Oglumu 4 doktordan sonra en son oraya goturdum. Dogalci, tonton bir doktor. Tum asilarini ve takiplerini yapiyor. Tavsiye ederim.
Şuan o hastaneye gidiyorum, güzel bi hastane ama gittiğim doktor hiç kayıt tutmuyor. Anlam veremedik :/Maltepe bezmialem i denebilirsiniz
Bi arkadadim fatih de ki bezmialem e gidiyordu. Hic gitmedim ama bilmiyorum nasildir.
Fiyatı da uygun bi denemekta fayda var :) teşekkür ederim120tl
Ne zaman isterseniz de ulasabiliyorsunuz hic sorun yasamadim ben
Kızım bi kaza sonucu çenesinden estetik ameliyat oldu, acil diye oraya gittik mecburen yaralanması sonrasında yani. İz kalmaması için yaptırdık sözde iz kaldı.Sancaktepe via da sule hanim var kendisi cok ilgili. Her seyine tek tek bakip not aliyor. Tavsiye ederim.
rica ederim, inşallah derdinize çözüm olur. Oğlum 3 aylıkken gittiğim 5.doktordu :)Fiyatı da uygun bi denemekta fayda var :) teşekkür ederim
Evet çok ters bana :) yine de teşekkür ederimKonu sahibi uzak kalır size biraz ama Çamlıca Erdem hastanesinde Dr.Vural Kartal var. Çok ilgili ve açıklayıcı. Hatta eşime göre bu adam be kadar çok konuşuyo diyo ama benimde tam olarak aradığım bu zaten
Umarım biz oralara varmayızrica ederim, inşallah derdinize çözüm olur. Oğlum 3 aylıkken gittiğim 5.doktordu :)
Ümraniye zor benim için bazen tek başına gitmem gerekicek doktora, her zaman eşim yada başkası olamaz. O zaman sıkıntı olur. O yüzden yakın çevre bakıyorum. Yine de çok teşekkürlerÜmraniye Atlas hastanesinde Esengül keleş var. Karşıda oturan arkadaşlarımız çocuklarını ümraniye ye getiriyorlar çok beğendikleri için. Bize de tavsiye ettiler, biz de çok begendik. Hastane kötü ve randevusuz çalışıyor ama doktor hanım cok iyi.
Ümraniye de Ümran Tıp Hastanesi diye özel bir hastane var ama özel sayılamayacak kadar uygun bence muayene ücreti 30 tl idi en son. Orda çocuk doktoru Ümit hanım var kadın number one bir kere görmeni tavsiye ederim canımMerhaba
Kızım 2 aylık oldu ama hala doktorumuzu bulamadık. Şuan gittiğim yerdeki doktor ne kayıt açtı ne ölçümleri not alıyo. Doktorun çocuğu tanıması ve takip etmesi çok önemli bence. Maltepe'de oturuyorum ve iyi bi doktor arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?