- Konu Sahibi Hazal zamani
Herkesin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben toredonun adına da yazmıs olayımmm sonunda biz cekilişten arkadaşlarla bulustuk gün yapmaya karar verdik hem birikim hem kopmadan görüşme dostlugumuzun devamı için her ay gün yapıcaz toredoda bizimle birlikte isteyenler olursa evlerimiz herkese acık
toredooooo msj kutun dolu tatlım şu msjlarını bir silsende özel msj atsam canım:)
inşallah bende yaz sonuna katılırım buluşmalarınıza.karar verdik tayin isteyeceğiz istanbul'a.
kız sen bizi bırakıp gittin ta oralara bak arkandan geliyorum..
bende gelmek isterimkızlar ben toredonun adına da yazmıs olayımmm sonunda biz cekilişten arkadaşlarla bulustuk gün yapmaya karar verdik hem birikim hem kopmadan görüşme dostlugumuzun devamı için her ay gün yapıcaz toredoda bizimle birlikte isteyenler olursa evlerimiz herkese acık
Anadolu yakasındaki arkadaşlar nerelerdesiniz , hiç sesiniz çıkmıyor...:80:
kızlar ben toredonun adına da yazmıs olayımmm sonunda biz cekilişten arkadaşlarla bulustuk gün yapmaya karar verdik hem birikim hem kopmadan görüşme dostlugumuzun devamı için her ay gün yapıcaz toredoda bizimle birlikte isteyenler olursa evlerimiz herkese acık
napim cicim evdeyim coluk couk hastayız yatıyoz bea sen nasılsın neler yapıyon
kız aramıyon sormuyon
gelcem bi hafta sonu sana baskın yapcam![]()