• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anadolu yakası bostancı maltepe kadıkoy kartal pendik....yokmu birileriii....

canım sen toredoyu da ayarla , cumartesi mi pazar olsun. Ve saat 12:00 bence güzel olur. Yer de maltepe uygundur ya da kadıköy de olur merkezi bir yer.

canım sen toredoyu da ayarla , cumartesi mi pazar olsun. Ve saat 12:00 bence güzel olur. Yer de maltepe uygundur ya da kadıköy de olur merkezi bir yer. ne diyorsunuz?

ben de kartaldanim ama yurtdisinda yasiyorum:((((

bi üzüldümki topigi görünce icim sizladi resmen..tadini cikarin istanbulun....

f.yigitt günaydınlar canım nasılsın:)gmailde online nasıl görcem seni online değilmisin yoksam:P
ghs sanada günaydınlar..
toredoyla konuştum bu arada gripmiş daha iimiş inş. bu hafta yapacaz buluşmayız kızlar haftasonu yani:)

eğer buluşma cumartesi ve kadıkoyde olcaksaa bende gelirim kızkardaşlar planınızı değiştirmeyinde böyle olursa tesadüfen bende gelirim :52:

Sonunda gelebildim..Biraz griptimde malum havalar..
Kızlar buluşma günümüz pazar 4 Aralık yanii saat=14:00 yer:kadıköy iskele haldur taner sahnesinin önü
Pazar günü çünkü ctesi çalışan olabilir kadıköyde merkezi bir yer katılmak isteyenlerin adlarını tekrar alabilirmiyiz:D

Sonunda gelebildim..Biraz griptimde malum havalar..
Kızlar buluşma günümüz pazar 4 Aralık yanii saat=14:00 yer:kadıköy iskele haldur taner sahnesinin önü
Pazar günü çünkü ctesi çalışan olabilir kadıköyde merkezi bir yer katılmak isteyenlerin adlarını tekrar alabilirmiyiz:D

canımmm tabisii ddemir10 ilki benden olsun:)

Bu civarda oturuyorum ben de.Size de duyurmuş olayım :40: özel ders veriyorum etütte..
Boş vakitlerim kalıyor yüksek lisanstan ötürü.Evimde de (küçükyalıda) ders vermek istiyorum .Etrafınızda varsa öğrenci veya sizin içinizden ihtiyaç duyan olursa özelden mesajlaşabiliriz.
Marmara ünivde Kimya yüksek lisans yapıyorum..
Fen Bilgisi,kimya ve matematik dersleri veriyorum..

Bi öneri de Bahçee cafe olabilir mesela buluşma mekanı... Bostancı da orta nokta olark bi öneri de benden olsun :D (Minibüs yoluna yakın hemen)

Back
X