anadolu yakası bostancı maltepe kadıkoy kartal pendik....yokmu birileriii....

merhabaaa kızlarrrr buluşma gercekleşmemış sanırımmm aylardır benı beklıodunuz şimdi farketım topiğii bende kartal( atalar ıstasyona 2 dk) mesafede oturuyorum lutfenn benıdeee alın aranızaaa beklıorumm haberlerı takıpteyımm bensızz olmazz hee:)

Bende atalarrr

haydiii buluşma olsunnnn , umarım gelebilirim ama olsun yanii haydi hanımlarrr bırakın :18: buluşmayaaa :13::13::13:

ya ben de pendikte oturuyorum. yeni üye oldum kadınlar klubü sitesine açıkçası nasıl kullanılıyor onu bile tam öğrenemedim daha. Buluşmalar oluyormuş :) ama baya eski yazılar bunlar galiba. geç kaldım

slm bayanlr bende sultanbeylideyim baya bir yazılmış çizilmiş ama tam bir buluşma sağlanamamış sanırım inş bundan sonra olur bir buluşma gerçi ramazanda geldi ama hadi hayırlsı....

bende maltepe sureyyaplajinda oturuyorum 3 yil oldu evlendim tasindim bu tarafa hic arkadasim yok...iside biraktim cok skliorum evde arkadas ariyorum kahve icecekk hadi cikin cikin gelin

Toredo bana ozelden mailini atar misin lutfen. benim mailime arkadaslar yavas yavas atmaya basladi. paylasayimsenle.

Toredo bana ozelden mailini atar misin lutfen. benim mailime arkadaslar yavas yavas atmaya basladi. paylasayimsenle.

nur, troll-93 ve toredo bana zeynepkey@yahoo.com dan ulasabilir misiniz acaba?
arkadaslar toplasmaya basladık hadi sizleride bu maile bekliyoruzzzzzz:))
maille kaynasma daha cabuk oluyor. biz simdiden 3 kisi olduk bileeeeeeeee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…