• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anadolu yakasında ikiz gebelik yaşayan lar hangi doktorlara gidiyorsunuz?

morgenrot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
551
31
98
İstanbul
konu biraz acil arkadaşlar, doktor arıyorum ama diğer bölümlerde tam istediğimi bulamadım...

deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum, 10 haftalık tek yumurta ikizlerine gebeyim... maltepe üniversitesine gidiyorum ama riskli gebelik konusunda uzman bir doktora devam etmek istiyorum... ikiz gebelik takibinizi sizler anadolu yakasında olmak üzere kime yaptırdınız? doktorlarınızın muayenelerinin adresini ve muayene ücretlerini tabi memnun olup olmadığınızı yazarsanız benim gibi anadolu yakasında oturan ve karşıdaki uzmanlara gitme durumu olmayan gebelere çok faydanız dokunacaktır..
hepimize hayırlı bir hamilelik ve doğum diliyorum.. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kimse yok herhalde bu yakada ikizlere hamile olan.. tamam başım anadir bir şey geldiğini biliyordum da bu kadar nadir oldunu bilmiyordumm
hadi kızlar baya sıkıntıdayım... kime gideceğimiğ bilmiyorum.. arabam da yok, o yüzden yakın yer olsun istiyorum :((((

teşekkür ederim canım... pek cevap gelmedi kimseden... ben maltepede oturuyorum, zor bela bülent kars-güven tıp merkezinden randevu aldım... Rabbim yardımcımız olsun

canım şimdi okudum yazını bende tek yumurta ikizlerime hamileyim ve arastırmalar sonucunda bülent beyde karar kıldım ama daha randevumu alamadım..,ama konustugum herkes bülent beyin süper oldugunu söylüyor...ne zamana verdiler randevuyu bana 30 nisan demiişlerdi..
sende ki risk nedir? normal yollamı hamile kaldın?
benimki tüp bebek:)

canım bu arada sen bana özelden de yazmıssın, kusura bakma bu aralar işlerim çok yogun kafamı toparlayamıyorum, inş saglıcakla bebişlerimizi kucagımıza alırız

utkum canım inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.. ben de tüp bebek tek embriyo ile hamile kaldım... Rabbim ol dedi bebek ikiye çıktı... :)) Allaha ne kadar şükretsez az..
canım bülent beyi çok methediyorlar.. bir de benim için yakınlık önemli, şimdiden zor yürümeye başladım belim çok ağrıyor... biz durumumuzu bir yakınızım aracılığı ile ilettik, daha önce çok geç randevu vermişlerdi, durumu öğrenince hemen bu pazartesiye verdi randevuyu..
bu arada bana ikiz diyen doktor tek amniyon kesesi var demişti...
şimdi hepsi biraraya gelince , tüp bebek tek yumurta ikizi üstelik aynı amniyon kesesi risk kat kat artoyormuş... o yüzden sıkı takip lazım, inşallah sen de bülent beyden randevu alırsın ve orda görüşürüz canım...
Allaha emanet olun üçünüz de :)))

Back
X