Anadolu Üniversitesi Sınavları Sonrası Paylaşım

ben kursada gittim malesef
yazılmayacaktım mata aslında
biliyrm çünkü kendimi,yapamayacağımı,özel alırsam ancak
oda olmayacağına göre:KK43:
bütte kursatayım gibi
hocada çok kızacak,kalacam ben hocam dediğimde bi sakın diyişi vardı ki:KK43:

Bence daha umutsuzluğa kapılma 2 sınav daha bekliyor bizleri hiçbirşey için geç değildir.... Oturup bunu düşünürsek ders çalışmaya vakit kalmaz değilmi canım?...
Ders çalışmaya başla ve geçmeyede kesin karar ver... Bu senin ve bizlerin elinde olan birşey yumurta kapıya gelmeden çalışılmalı... başarılar dilerim canım.... tüm arkadaşlarada.... a.s

2.sınıftayım ben kamu yönetimi çalıştım girdim snava inşallah 3. sınıfı görmek nasip olur=)

ben isletme hazirlik sinavina girdim. kursa vs de gitmedim ama hersey calismakla alakali. bana sorular kolay geldi son bir ay kala calistim. hatta calisanlar farketmistir gecen sene cikan sorulari cozduyseniz isletmede bazi sorular ayniydi en azindan gecen seneden rahat tum derslerde 10 tane vardi. bazilarini soruyu bitirmeden isaretledim. sonuclarinda dolayisla iyi gelmesini bekliyorum.

ben isletme hazirlik sinavina girdim. kursa vs de gitmedim ama hersey calismakla alakali. bana sorular kolay geldi son bir ay kala calistim. hatta calisanlar farketmistir gecen sene cikan sorulari cozduyseniz isletmede bazi sorular ayniydi en azindan gecen seneden rahat tum derslerde 10 tane vardi. bazilarini soruyu bitirmeden isaretledim. sonuclarinda dolayisla iyi gelmesini bekliyorum.

Çalıştığın sorular eöğrenme portalındanmıydı canım biliglendirirmisin... :1hug:

bende hayacanlyım sonuclar bıraz kotu sanırım benımkacıncı sınıfsın?

Çalıştığın sorular eöğrenme portalındanmıydı canım biliglendirirmisin... :1hug:
evet canim hep e ogrenme portalindan calistim ordaki konuyu okudum ozet cikardim ornek ve testi cozdum son olarakta gecen yil cikmis sorulara baktim bu yetti bana

sonuçlar açıklandııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemile2
çok iyi notlarım yaaaaa kaydirigubbakcemile3

evet canim hep e ogrenme portalindan calistim ordaki konuyu okudum ozet cikardim ornek ve testi cozdum son olarakta gecen yil cikmis sorulara baktim bu yetti bana

Bende o şekilde çalışmayı düşünüyorum sadece çalışmak yetmiyor derslerim kötü değil ama hepsinin daha iyi olmasını istiyorum.
Arkadaşlar sadece çalışmak yetmiyor, ne kadar çok test çözersek daha başarılı olacağımıza inanıyorum... Soruları okurken bocaladığım oldu... Bazı derslere çalışmamıştım fakat eski bilgilerle 50 aldığım da oldu... İkinci sınava daha iyi hazırlanmak istiyorum...
Umarım hepinizin sınav sonuçları iyidir. Üzülmeyin daha iki sınavımız var... Hiçbirşey için geç değil... Hepinize başarılar diliyorum... kaydirigubbakcemile3:nazar:

notlarimiz aciklandi:teytey: cok sevindim notlarima.. ilk defa girmistim bu sene. umarim sizin notlarinizda iyidir

X